Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Fantasmitas F.C Caballas FC
3-4-3 Tactiek ivanchutes 4-3-3
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 0
51.2 gemiddelde waardering 53
uitstekend Schieten formidabel
redelijk Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


1e minuut.
Kahlcke met een sublieme pass. Martínez is nu in balbezit. Martínez passt de bal zonder na te denken. Chmieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmieliński haalt uit met een fantastische trap. Richter bokst de bal weg.

3e minuut.
Klungelig pakt Dzerviņš de bal. Barbarosoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzerviņš schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dzerviņš krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Inworp. Tot met een snelle inworp. Chmieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmieliński geeft een hoge lob. Murúa krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Sklarek geeft een lange en hoge pass. Zmartwiony is nu in balbezit. Stracquadagno legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zmartwiony is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zmartwiony kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Cəmşidov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Cəmşidov met een sublieme pass. Klungelig pakt Velciu de bal. Velciu geeft een lange en hoge pass. Chmieliński rent richting de bal. Chmieliński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Şoimaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murúa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Martínez ... Strafschop! Murúa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Murúa neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Murúa bereikt de bal nog maar net als eerste. Claro onderschept slim de pass. Şoimaru speelt de bal door. Murúa bereikt de bal nog maar net als eerste. Murúa haalt uit met een fantastische trap. Richter bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Velciu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Şoimaru heeft problemen om de bal te vangen. Şoimaru draait met de bal, schiet en ... Richter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Fantasmitas F.C - Caballas FC 0:1

25e minuut.
Tot bereikt de bal nog maar net als eerste. Tot passt de bal in één keer door. Chmieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Murúa is nu in balbezit. Murúa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Fantasmitas F.C - Caballas FC 0:2

31e minuut.
Pavleko maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Chmieliński de bal. Ciavattini rent richting de bal. Chmieliński verovert de bal door een tackle van achteren. Chmieliński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Richter met een sublieme pass. Onuţ kopt de bal weg. Brzozewski probeert naar een medespeler te passen. Chmieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmieliński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Daar is Sklarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavleko is nu in balbezit. Pavleko geeft een hoge lob. Murúa springt en kopt de bal. Richter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Fantasmitas F.C - Caballas FC 0:3

38e minuut.
Tot met een sublieme pass. Chmieliński heeft problemen om de bal te vangen. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmieliński verovert de bal door een tackle van achteren. Chmieliński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Zmartwiony is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kričković geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zmartwiony rent richting de bal. Zmartwiony schiet op doel. Cəmşidov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Fantasmitas F.C - Caballas FC 1:3

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Zmartwiony stond buitenspel. Borgulya komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Fantasmitas F.C 68%, Caballas FC 32%.
Real Fantasmitas F.C - Caballas FC 1:3

46e minuut.
Ciavattini geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Zmartwiony stond buitenspel. Stracquadagno maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Şoimaru rent richting de bal. Şoimaru geeft een lange en hoge pass. Richter bokst de bal weg. Murúa bereikt de bal nog maar net als eerste. Murúa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Fantasmitas F.C - Caballas FC 1:4

48e minuut.
Kričković is nu in balbezit. Kričković passt de bal met de wreef. Zmartwiony is nu in balbezit. Zmartwiony draait met de bal, schiet en ... Cəmşidov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Inworp. Baltolu komt het veld opgelopen. Bronze komt het veld opgelopen. Tapia met een snelle inworp. Daar is Velciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velciu speelt de bal door. Şoimaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoimaru schiet op doel. Richter bokst de bal weg. Chmieliński heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Fantasmitas F.C - Caballas FC 1:5

55e minuut.
Claro geeft de bal voor. Daar is Dzerviņš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borgulya rent richting de bal. Zmartwiony bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmartwiony schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Kahlcke speelt de bal door. Zmartwiony rent richting de bal. Tot legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zmartwiony is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zmartwiony kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Bronze bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Fantasmitas F.C - Caballas FC 2:5

69e minuut.
Martínez probeert naar een medespeler te passen. Baltolu rent richting de bal. Baltolu speelt de bal door. Borgulya rent richting de bal. Borgulya draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Şoimaru kopt de bal weg. Ciavattini heeft problemen om de bal te vangen. Martínez rent richting de bal. Murúa onderschept slim de pass. Murúa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Tot kopt de bal weg. Martínez is nu in balbezit. Murúa onderschept slim de pass. Şoimaru is nu in balbezit. Richter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Fantasmitas F.C - Caballas FC 2:6

80e minuut.
Murúa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Łopaciński komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Pavleko onderschept slim de pass. Pavleko probeert naar een medespeler te passen. Tot speelt de bal door. Daar is Łopaciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łopaciński haalt uit met een fantastische trap. Richter bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Fantasmitas F.C 51%, Caballas FC 49%.
Real Fantasmitas F.C - Caballas FC 2:6