Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caballas FC Real Fantasmitas F.C
4-4-2 extremos Tactiek 3-4-3
58% Balbezit 42%
33% Spel op eigen helft 67%
13 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
53.9 gemiddelde waardering 50.5
zeer goed Schieten zeer goed
uitstekend Passen goed
solide Verdedigen solide


7e minuut.
Kahlcke bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavleko onderschept slim de pass. Pavleko met een sublieme pass. Chmieliński is nu in balbezit. Chmieliński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Richter speelt de bal door. Dzerviņš kopt de bal weg. Chmieliński is nu in balbezit. Chmieliński draait met de bal, schiet en ... Richter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballas FC - Real Fantasmitas F.C 1:0

43e minuut.
Ciavattini probeert de bal aan de voet te houden. Velciu geeft de bal voor. Daar is Claro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şoimaru is nu in balbezit. Şoimaru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Onuţ kopt de bal weg. Presa bereikt de bal nog maar net als eerste. Presa passt de bal in één keer door. Barbarosoğlu rent richting de bal. Barbarosoğlu haalt uit met een fantastische trap. Paal! Inworp. Kelter komt het veld opgelopen. Cəmşidov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballas FC 42%, Real Fantasmitas F.C 58%.
Caballas FC - Real Fantasmitas F.C 1:0

50e minuut.
Pavleko speelt de bal door. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu speelt de bal door. Chmieliński heeft problemen om de bal te vangen. Chmieliński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. El-Labban komt het veld opgelopen. Adriaanse komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Pavleko heeft problemen om de bal te vangen. Pavleko passt de bal zonder na te denken. Ciavattini bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmieliński onderschept slim de pass. Chmieliński draait met de bal, schiet en ... Richter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Presa is nu in balbezit. Brzozewski verovert de bal door een tackle van achteren. Brzozewski geeft een lange en hoge pass. Kelter bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelter schiet op doel. Cəmşidov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Caballas FC - Real Fantasmitas F.C 1:1

64e minuut.
El-Labban rent richting de bal. El-Labban speelt de bal door. Pavleko speelt de bal door. Chmieliński is nu in balbezit. Chmieliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caballas FC - Real Fantasmitas F.C 2:1

69e minuut.
Chmieliński controleert de bal met de borst. Ciavattini bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmieliński onderschept slim de pass. Chmieliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballas FC - Real Fantasmitas F.C 3:1

70e minuut.
Sklarek met een sublieme pass. Adriaanse is nu in balbezit. Adriaanse passt de bal in één keer door. Tot is nu in balbezit. Tot geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Pavleko met een sublieme pass. Tot heeft problemen om de bal te vangen. Tot passt de bal zonder na te denken. Şoimaru is nu in balbezit. Şoimaru haalt uit met een fantastische trap. Richter bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballas FC 24%, Real Fantasmitas F.C 76%.
Caballas FC - Real Fantasmitas F.C 3:1