Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Celtic Gdańsk ŁKS Mistrz Łódź
new Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
20% Spel op eigen helft 80%
49 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 20.9
excellent Schieten average
solid Passen poor
solid Verdedigen weak


6e minuut.
Klungelig pakt Thalmann de bal. Thalmann schiet op doel. Franus kopt de bal weg. Ziegler is nu in balbezit. Ziegler schiet op doel. Paal! Branecki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - ŁKS Mistrz Łódź 1:0

7e minuut.
Ziegler verovert de bal door een tackle van achteren. Ziegler draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Franus de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Şərəfov zal de hoekschop nemen. Branecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Uustalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Uustalu geeft een lange en hoge pass. Pielesiak rent richting de bal. Ziegler onderschept slim de pass. Ziegler schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Şərəfov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler passt de bal zonder na te denken. Thalmann is nu in balbezit. Thalmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - ŁKS Mistrz Łódź 2:0

12e minuut.
Wardencki geeft de bal voor. Kłusek probeert de bal aan de voet te houden. Thalmann rent richting de bal. Thalmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - ŁKS Mistrz Łódź 3:0

14e minuut.
Kozicki met een sublieme pass. Ziegler rent richting de bal. Ziegler passt de bal in één keer door. Thalmann heeft problemen om de bal te vangen. Thalmann schiet op doel. Branecki bokst de bal weg.

15e minuut.
Wardencki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şərəfov met een snelle inworp. Ziegler is nu in balbezit. Ziegler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - ŁKS Mistrz Łódź 4:0

16e minuut.
Czerniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerniec speelt de bal door. Pielesiak heeft problemen om de bal te vangen. Ziegler verovert de bal door een tackle van achteren. Ziegler draait met de bal, schiet en ... Branecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Jaroń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thalmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Thalmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - ŁKS Mistrz Łódź 5:0

17e minuut.
Daar is Czerniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thalmann verovert de bal door een tackle van achteren. Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərəfov rent richting de bal. Şərəfov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Ziegler speelt de bal door. Şərəfov rent richting de bal. Şərəfov met een sublieme pass. Thalmann is nu in balbezit. Thalmann haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - ŁKS Mistrz Łódź 6:0

26e minuut.
Şərəfov speelt de bal door. Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərəfov is nu in balbezit. Şərəfov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - ŁKS Mistrz Łódź 7:0

28e minuut.
Jedliński is nu in balbezit. Ziegler verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Thalmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziegler is nu in balbezit. Ziegler haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Franus geeft een lange en hoge pass. Inworp. Şərəfov met een snelle inworp. Ziegler is nu in balbezit. Ziegler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - ŁKS Mistrz Łódź 8:0

30e minuut.
Palacios speelt de bal door. Ziegler is nu in balbezit. Ziegler probeert naar een medespeler te passen. Thalmann is nu in balbezit. Thalmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Wardencki kan de bal niet met de borst controleren. Ziegler rent richting de bal. Klungelig pakt Ziegler de bal. Ziegler schiet op doel. Branecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - ŁKS Mistrz Łódź 9:0

36e minuut.
Kłusek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler onderschept slim de pass. Ziegler geeft een lange en hoge pass. Thalmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Thalmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Pielesiak geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Şərəfov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Thalmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Thalmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - ŁKS Mistrz Łódź 10:0

41e minuut.
Kłusek rent richting de bal. Kłusek passt de bal met de wreef. Daar is Wardencki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziegler is nu in balbezit. Ziegler schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Olteanu passt de bal in één keer door. Şərəfov is nu in balbezit. Şərəfov passt de bal met de wreef. Ziegler is nu in balbezit. Ziegler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Gdańsk 24%, ŁKS Mistrz Łódź 76%.
Celtic Gdańsk - ŁKS Mistrz Łódź 10:0

48e minuut.
Thalmann heeft problemen om de bal te vangen. Franus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler verovert de bal door een tackle van achteren. Ziegler draait met de bal, schiet en ... Branecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - ŁKS Mistrz Łódź 11:0

51e minuut.
Şərəfov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroń bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərəfov onderschept slim de pass. Thalmann rent richting de bal. Thalmann schiet op doel. Branecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Franus geeft de bal voor. Ziegler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pielesiak begaat een overtreding. Pielesiak krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Wardencki bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərəfov onderschept slim de pass. Şərəfov speelt de bal door. Klungelig pakt Thalmann de bal. Thalmann schiet op doel. Branecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Şərəfov rent richting de bal. Şərəfov geeft een lange en hoge pass. Thalmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Thalmann schiet op doel. Jaroń probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - ŁKS Mistrz Łódź 12:0

58e minuut.
Şərəfov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərəfov rent richting de bal. Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - ŁKS Mistrz Łódź 13:0

60e minuut.
Ziegler rent richting de bal. Franus probeert naar een medespeler te passen. Thalmann rent richting de bal. Thalmann draait met de bal, schiet en ... Branecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - ŁKS Mistrz Łódź 14:0

61e minuut.
Czerniec met een sublieme pass. Inworp. Şərəfov met de inworp. Ziegler is nu in balbezit. Ziegler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Şərəfov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərəfov geeft een lange en hoge pass. Thalmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Thalmann haalt uit met een fantastische trap. Branecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - ŁKS Mistrz Łódź 15:0

70e minuut.
Jedliński kopt de bal weg. Uustalu rent richting de bal. Uustalu passt de bal zonder na te denken. Thalmann is nu in balbezit. Thalmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Şərəfov geeft de bal voor. Ziegler rent richting de bal. Ziegler passt de bal met de wreef. Thalmann rent richting de bal. Thalmann draait met de bal, schiet en ... Branecki bokst de bal weg.

77e minuut.
Şərəfov onderschept slim de pass. Şərəfov passt de bal in één keer door. Thalmann is nu in balbezit. Thalmann draait met de bal, schiet en ... Branecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - ŁKS Mistrz Łódź 16:0

81e minuut.
Şərəfov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler is nu in balbezit. Şərəfov is nu in balbezit. Ziegler rent richting de bal. Ziegler haalt uit met een fantastische trap. Branecki bokst de bal weg. Jaroń heeft problemen om de bal te vangen. Ziegler rent richting de bal. Ziegler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Gdańsk - ŁKS Mistrz Łódź 17:0

82e minuut.
Klungelig pakt Jedliński de bal. Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler passt de bal met de wreef. Daar is Thalmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thalmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Valentin bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentin passt de bal zonder na te denken. Şərəfov probeert naar een medespeler te passen. Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Jaroń trapt de bal weg van het doel. Czerniec kopt de bal weg. Ziegler met een sublieme pass. Thalmann rent richting de bal. Thalmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Branecki met een harde bal richting middenveld. Ziegler rent richting de bal. Met opzet legt Wardencki zijn tegenspeler op de grond. Wardencki is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Gdańsk 16%, ŁKS Mistrz Łódź 84%.
Celtic Gdańsk - ŁKS Mistrz Łódź 17:0