Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-19 19:39
  • Competitiewedstrijd: LUCKY 7 CUP
  • Stadion: Balviten Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2785
Balviten MKS Mokotów Warszawa
Normal Tactiek Puchar
40% Balbezit 60%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 34.5
matig Schieten redelijk
slecht Passen redelijk
hopeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Madey probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dejko rent richting de bal. Dejko schiet op doel. Mammana maakt een snoekduik en kopt de bal. Domuś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Balviten - MKS Mokotów Warszawa 0:1

3e minuut.
Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Parada speelt de bal door. Chwast rent richting de bal. Mammana verovert de bal door een tackle van achteren. Mammana draait met de bal, schiet en ... Domuś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Dejko kopt de bal weg. Grzywaczewski geeft een hoge lob. Krentusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Krentusz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Balviten - MKS Mokotów Warszawa 1:1

12e minuut.
Dejko onderschept slim de pass. Dejko passt de bal met de wreef. Mammana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mammana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Balviten - MKS Mokotów Warszawa 1:2

19e minuut.
Dufour rent richting de bal. Dufour geeft een hoge lob. Maska bereikt de bal nog maar net als eerste. Maska schiet op doel. Domuś maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Balviten - MKS Mokotów Warszawa 1:3

21e minuut.
Łatka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Krentusz met een snelle inworp. Popecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Popecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Chwast speelt de bal door. Dolecki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pustelak. Pustelak krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Grzywaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejko onderschept slim de pass. Dejko met een sublieme pass. Mammana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mammana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Dufour is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Popecki. Dufour is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Verkammen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Stafowski de bal. Maska is nu in balbezit. Maska draait met de bal, schiet en ... Domuś maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Balviten - MKS Mokotów Warszawa 1:4

37e minuut.
Dolecki speelt de bal door. Mammana is nu in balbezit. Mammana met een sublieme pass. Daar is Maska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maska haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Cupiał de bal onder controle te krijgen. Krentusz onderschept slim de pass. Krentusz passt de bal in één keer door. Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Parada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Chwast bereikt de bal nog maar net als eerste. Maska verovert de bal door een tackle van achteren. Pustelak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pustelak krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Maska is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Maska neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balviten 68%, MKS Mokotów Warszawa 32%.
Balviten - MKS Mokotów Warszawa 1:4

49e minuut.
Dolecki rent richting de bal. Dolecki passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Chwast de bal onder controle te krijgen. Maska bereikt de bal nog maar net als eerste. Maska draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Dejko kopt de bal weg. Maska rent richting de bal. Madey legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Maska is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maska neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Madey rent richting de bal. Mammana onderschept slim de pass. Mammana passt de bal met de wreef. Maska is nu in balbezit. Maska schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Dufour speelt de bal door. Mammana bereikt de bal nog maar net als eerste. Haraburda rent richting de bal. Mammana verovert de bal door een tackle van achteren. Mammana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balviten 84%, MKS Mokotów Warszawa 16%.
Balviten - MKS Mokotów Warszawa 1:4