Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Mokotów Warszawa Balviten
????? Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
23% Spel op eigen helft 77%
44 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.7 gemiddelde waardering 17.1
incredible Schieten weak
solid Passen unsatisfactory
good Verdedigen hopeless


5e minuut.
Dołęga geeft de bal voor. Quang Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Loch geeft een hoge lob. Broczkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Domuś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Balviten 1:0

9e minuut.
Loch passt de bal zonder na te denken. Quang Hải rent richting de bal. Quang Hải speelt de bal door. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Balviten 2:0

12e minuut.
Grzywaczewski probeert naar een medespeler te passen. Quang Hải probeert de bal met de borst te controleren. Giacometti rent richting de bal. Giacometti draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Madey de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Puač geeft een hoge lob. Grzywaczewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Broczkowski de bal. Broczkowski schiet op doel. Domuś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Balviten 3:0

15e minuut.
Loch passt de bal in één keer door. Plachta met een sublieme pass. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Broczkowski rent richting de bal. Broczkowski draait met de bal, schiet en ... Domuś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Quang Hải speelt de bal door. Madey onderschept slim de pass. Broczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Broczkowski geeft een lange en hoge pass. Stafowski probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Giacometti rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Balviten 4:0

20e minuut.
Parada met een sublieme pass. Daar is Tomasiuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Broczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Broczkowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Domuś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Giacometti rent richting de bal. Giacometti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Balviten 5:0

22e minuut.
Krentusz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quang Hải. Krentusz raakt geblesseerd tijdens het duel. Chwast met een snel genomen vrije trap. Parada is nu in balbezit. Parada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Daar is Plachta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plachta geeft een lange en hoge pass. Madey kan de bal niet met de borst controleren. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Balviten 6:0

27e minuut.
Loch passt de bal zonder na te denken. Quang Hải probeert naar een medespeler te passen. Giacometti speelt de bal door. Broczkowski heeft problemen om de bal te vangen. Broczkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Quang Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hải met een sublieme pass. Broczkowski rent richting de bal. Broczkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Balviten 7:0

29e minuut.
Tomasiuk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Parada de bal. Broczkowski onderschept slim de pass. Broczkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Balviten 8:0

31e minuut.
Mammana geeft de bal voor. Daar is Chwast, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giacometti rent richting de bal. Broczkowski is nu in balbezit. Broczkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Domuś bokst de bal weg.

33e minuut.
Loch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quang Hải rent richting de bal. Quang Hải geeft de bal voor. Giacometti krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Balviten 9:0

34e minuut.
Daar is Chwast, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Broczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Haraburda is nu in balbezit. Broczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Broczkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Balviten 10:0

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Chwast de bal onder controle te krijgen. Loch is nu in balbezit. Loch passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Broczkowski de bal. Broczkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dołęga geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Broczkowski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Giacometti heeft problemen om de bal te vangen. Broczkowski is nu in balbezit. Broczkowski passt de bal met de wreef. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Balviten 11:0

43e minuut.
Madey geeft een lange en hoge pass. Inworp. Quang Hải zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Loch geeft een lange en hoge pass. Giacometti maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Domuś probeert naar een medespeler te passen. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti heeft problemen om de bal te vangen. Giacometti schiet op doel. Na een snelle pass probeert Madey de bal onder controle te krijgen. Domuś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Mokotów Warszawa 26%, Balviten 74%.
MKS Mokotów Warszawa - Balviten 11:0

46e minuut.
Grzywaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hải verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Hải probeert naar een medespeler te passen. Broczkowski rent richting de bal. Broczkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Balviten 12:0

48e minuut.
Loch passt de bal met de wreef. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti passt de bal met de wreef. Broczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Broczkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Domuś met een sublieme pass. Klungelig pakt Parada de bal. Broczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Broczkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Broczkowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Mammana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mammana met een sublieme pass. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Balviten 13:0

58e minuut.
Mammana onderschept slim de pass. Mammana geeft de bal voor. Grzywaczewski heeft problemen om de bal te vangen. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Inworp. Plachta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quang Hải heeft problemen om de bal te vangen. Quang Hải geeft een lange en hoge pass. Broczkowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Balviten 14:0

61e minuut.
Krentusz is nu in balbezit. Quang Hải verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Hải passt de bal met de wreef. Broczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Broczkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Quang Hải passt de bal met de wreef. Loch controleert de bal met de borst. Loch geeft een hoge lob. Giacometti krijgt zijn hoofd ertegen. Domuś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Balviten 15:0

64e minuut.
Giacometti is nu in balbezit. Stafowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti verovert de bal door een tackle van achteren. Giacometti draait met de bal, schiet en ... Domuś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Balviten 16:0

70e minuut.
Doeltrap. Domuś met een harde bal richting middenveld. Mammana kopt de bal weg. Broczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Broczkowski schiet op doel. Domuś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Krentusz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Loch bereikt de bal nog maar net als eerste. Loch passt de bal in één keer door. Giacometti rent richting de bal. Giacometti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Loch verovert de bal door een tackle van achteren. Loch passt de bal met de wreef. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Balviten 17:0

80e minuut.
Quang Hải is nu in balbezit. Quang Hải speelt de bal door. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti haalt uit met een fantastische trap. Domuś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Balviten 18:0

86e minuut.
Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hải rent richting de bal. Quang Hải geeft een lange en hoge pass. Broczkowski springt en kopt de bal. Domuś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Balviten 19:0

87e minuut.
Loch bereikt de bal nog maar net als eerste. Loch geeft de bal voor. Klungelig pakt Madey de bal. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Balviten 20:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Mokotów Warszawa 20%, Balviten 80%.
MKS Mokotów Warszawa - Balviten 20:0