Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OnlyWinners Peppers
Attack Tactiek bazal-bra
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
28.5 gemiddelde waardering 34.4
average Schieten good
average Passen average
average Verdedigen average


7e minuut.
Vavra is nu in balbezit. Gilanlıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Počkaj rent richting de bal. Počkaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - Peppers 0:1

11e minuut.
Vavra is nu in balbezit. Gilanlıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Gilanlıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Počkaj is nu in balbezit. Počkaj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Labno rent richting de bal. Labno passt de bal in één keer door. Počkaj is nu in balbezit. Počkaj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Kornai kopt de bal weg. Klungelig pakt Kalinowski de bal. Gilanlıoğlu met een sublieme pass. Počkaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Počkaj schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Fenčík passt de bal met de wreef. Daar is Blaško, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pazderski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Blaško is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vavra zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Loula springt en kopt de bal. Paal!

38e minuut.
Deško geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Labno met de inworp. Počkaj rent richting de bal. Počkaj draait met de bal, schiet en ... Hecht verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Deško kopt de bal weg. Počkaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Počkaj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Turpçu met een harde bal richting middenveld. Počkaj heeft problemen om de bal te vangen. Labno is nu in balbezit. Počkaj is nu in balbezit. Počkaj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OnlyWinners 54%, Peppers 46%.
OnlyWinners - Peppers 0:1

46e minuut.
Eg komt het veld opgelopen. Knát komt het veld opgelopen. Morong komt het veld opgelopen. Orvek komt het veld opgelopen. Tokoly komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Kalinowski passt de bal met de wreef. Bilík rent richting de bal. Knát verovert de bal door een tackle van achteren. Knát haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - Peppers 0:2

65e minuut.
Pazderski verovert de bal door een tackle van achteren. Blaško bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazderski begaat een overtreding. Blaško is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vavra zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Paal!
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Pazderski onderschept slim de pass. Pazderski speelt de bal door. Eg bereikt de bal nog maar net als eerste. Eg schiet op doel. Hecht probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - Peppers 0:3

81e minuut.
Račák rent richting de bal. Kalinowski onderschept slim de pass. Kalinowski passt de bal in één keer door. Eg rent richting de bal. Eg draait met de bal, schiet en ... Hecht verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OnlyWinners 52%, Peppers 48%.
OnlyWinners - Peppers 0:3