Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OnlyWinners FA GENESIS
Attack Tactiek EVERYTHING ENDS
44% Balbezit 56%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 42
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
26.1 gemiddelde waardering 55.2
weak Schieten very good
weak Passen very good
average Verdedigen good


2e minuut.
Malčovič passt de bal zonder na te denken. Perzak is nu in balbezit. Turčík is nu in balbezit. Perzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Perzak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - FA GENESIS 0:1

3e minuut.
Hildebrand passt de bal met de wreef. Serafeim speelt de bal door. Suwara speelt de bal door. Klungelig pakt Perzak de bal. Perzak schiet op doel. Hecht kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Perzak kopt de bal weg. Deško heeft problemen om de bal te vangen. Fenčík is nu in balbezit. Turčík onderschept slim de pass. Turčík schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Partel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kojtila. Partel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Woyzeck zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Turčík kopt de bal weg. Perzak is nu in balbezit. Perzak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - FA GENESIS 0:2

7e minuut.
Hildebrand met een snelle inworp. Malčovič met een sublieme pass. Bilík is nu in balbezit. Perzak is nu in balbezit. Perzak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - FA GENESIS 0:3

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hildebrand zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malčovič is nu in balbezit. Malčovič geeft de bal voor. Perzak krijgt zijn hoofd ertegen. Hecht bokst de bal weg.

11e minuut.
Britos passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Partel de bal. Partel geeft een lange en hoge pass. Perzak is nu in balbezit. Perzak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Hildebrand met een snelle inworp. Malčovič rent richting de bal. Malčovič geeft een hoge lob. Turčík maakt een snoekduik en kopt de bal. Hecht probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Partel speelt de bal door. Suwara met een sublieme pass. Bilík bereikt de bal nog maar net als eerste. Perzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Perzak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Hildebrand rent richting de bal. Hildebrand probeert naar een medespeler te passen. Turčík is nu in balbezit. Turčík schiet op doel. Hecht maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - FA GENESIS 0:4

20e minuut.
Britos probeert naar een medespeler te passen. Suwara bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwara geeft een hoge lob. Perzak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - FA GENESIS 0:5

22e minuut.
Malčovič met een sublieme pass. Klungelig pakt Perzak de bal. Turčík rent richting de bal. Perzak is nu in balbezit. Perzak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Bilík bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilík geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hildebrand met een snelle inworp. Malčovič geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Malčovič met een sublieme pass. Suwara bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwara geeft een hoge lob. Perzak springt en kopt de bal. Hecht maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - FA GENESIS 0:6

27e minuut.
Woyzeck speelt de bal door. Suwara met een sublieme pass. Britos bereikt de bal nog maar net als eerste. Malčovič geeft een hoge lob. Perzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Perzak bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - FA GENESIS 0:7

31e minuut.
Suwara met de inworp. Britos rent richting de bal. Britos geeft een hoge lob. Turčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Turčík schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Fenčík rent richting de bal. Fenčík passt de bal in één keer door. Hildebrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Hildebrand geeft de bal voor. Fenčík heeft problemen om de bal te vangen. Hecht probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Hildebrand met de inworp. Malčovič rent richting de bal. Malčovič geeft de bal voor. Perzak rent richting de bal. Perzak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Čermák is nu in balbezit. Hildebrand verovert de bal door een tackle van achteren. Hildebrand probeert naar een medespeler te passen. Turčík rent richting de bal. Turčík haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hecht trapt de bal weg van het doel. Britos kopt de bal weg. Perzak rent richting de bal. Perzak draait met de bal, schiet en ... Hecht verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - FA GENESIS 0:8

45e minuut.
Inworp. Törhönen komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OnlyWinners 83%, FA GENESIS 17%.
OnlyWinners - FA GENESIS 0:8

46e minuut.
Törhönen met een sublieme pass. Turčík is nu in balbezit. Kuchár speelt de bal door. Törhönen rent richting de bal. Törhönen schiet op doel. Hecht bokst de bal weg.

47e minuut.
Loula rent richting de bal. Partel geeft een lange en hoge pass. Turčík kopt de bal weg. Daar is Törhönen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Törhönen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - FA GENESIS 0:9

49e minuut.
Suwara bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwara probeert naar een medespeler te passen. Malčovič speelt de bal door. Törhönen rent richting de bal. Törhönen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - FA GENESIS 0:10

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hildebrand zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malčovič geeft een lange en hoge pass. Törhönen maakt een snoekduik en kopt de bal. Hecht probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - FA GENESIS 0:11

53e minuut.
Jonas passt de bal met de wreef. Hildebrand rent richting de bal. Hildebrand met een sublieme pass. Turčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Turčík schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Klungelig pakt Britos de bal. Britos passt de bal in één keer door. Törhönen is nu in balbezit. Törhönen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - FA GENESIS 0:12

62e minuut.
Deško rent richting de bal. Deško geeft een lange en hoge pass. Inworp. Britos met een snelle inworp. Suwara geeft een hoge lob. Hecht probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Törhönen heeft problemen om de bal te vangen. Törhönen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - FA GENESIS 0:13

64e minuut.
Törhönen rent richting de bal. Törhönen schiet op doel. Na een snelle pass probeert Deško de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Malčovič neemt de hoekschop.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jonas met de inworp. Hildebrand probeert naar een medespeler te passen. Turčík rent richting de bal. Turčík schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Fenčík heeft problemen om de bal te vangen. Suwara rent richting de bal. Suwara passt de bal zonder na te denken. Törhönen is nu in balbezit. Törhönen haalt uit met een fantastische trap. Hecht bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - FA GENESIS 0:14

71e minuut.
Doeltrap. Hecht met een harde bal richting middenveld. Malčovič kopt de bal weg. Törhönen is nu in balbezit. Törhönen schiet op doel. Hecht bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Suwara geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Turčík kopt de bal weg. Törhönen is nu in balbezit. Törhönen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - FA GENESIS 0:15

78e minuut.
Hildebrand geeft een hoge lob. Čermák controleert de bal met de borst. Bilík bereikt de bal nog maar net als eerste. Turčík is nu in balbezit. Turčík passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - FA GENESIS 0:16

81e minuut.
Fenčík probeert de bal met de borst te controleren. Suwara geeft een hoge lob. Bilík bereikt de bal nog maar net als eerste. Törhönen bereikt de bal nog maar net als eerste. Törhönen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Hildebrand onderschept slim de pass. Hildebrand passt de bal met de wreef. Törhönen is nu in balbezit. Törhönen schiet op doel. Deško probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Malčovič onderschept slim de pass. Malčovič probeert naar een medespeler te passen. Hildebrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Hildebrand geeft de bal voor. Törhönen maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Jonas rent richting de bal. Jonas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hildebrand de bal. Hildebrand passt de bal zonder na te denken. Malčovič speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Woyzeck kopt de bal weg. Törhönen is nu in balbezit. Vavra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vavra krijgt een gele kaart. Törhönen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Malčovič zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Suwara geeft de bal voor. Turčík maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OnlyWinners 90%, FA GENESIS 10%.
OnlyWinners - FA GENESIS 0:16