Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
As Trenčín Peppers
BuchtovaNemessis Tactiek bazal-bra
60% Balbezit 40%
15% Spel op eigen helft 85%
45 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 29.3
outstanding Schieten weak
excellent Passen average
good Verdedigen weak


3e minuut.
Lang is nu in balbezit. Montero onderschept slim de pass. Montero passt de bal met de wreef. Daar is Delgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delgado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Daar is Škrobák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Škrobák geeft een hoge lob. Montero kopt de bal weg. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado schiet op doel. Turpçu bokst de bal weg.

7e minuut.
Škrobák geeft de bal voor. Delgado kopt de bal weg. Klungelig pakt Pazderski de bal. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Vojka heeft problemen om de bal te vangen. Delgado rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kornai. Delgado raakt geblesseerd tijdens het duel. Delgado wilt de vrije trap nemen. Turpçu bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Filczyk neemt de hoekschop. Delgado rent richting de bal. Delgado haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Varendi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Škrobák met de inworp. Montero rent richting de bal. Montero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
As Trenčín - Peppers 1:0

13e minuut.
Filczyk met de inworp. Schulay speelt de bal door. Pazderski bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado is nu in balbezit. Delgado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado rent richting de bal. Montero rent richting de bal. Delgado rent richting de bal. Delgado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Filczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Filczyk geeft een lange en hoge pass. Delgado kopt de bal weg. Montero rent richting de bal. Montero haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Dadaşov speelt de bal door. Filczyk is nu in balbezit. Filczyk geeft een hoge lob. Delgado is nu in balbezit. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
As Trenčín - Peppers 2:0

21e minuut.
Montero geeft de bal voor. Varendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Varendi probeert naar een medespeler te passen. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Škrobák is nu in balbezit. Škrobák met een sublieme pass. Filczyk is nu in balbezit. Filczyk geeft de bal voor. Montero krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Šumrek onderschept slim de pass. Šumrek speelt de bal door. Delgado is nu in balbezit. Montero is nu in balbezit. Montero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Šumrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Šumrek speelt de bal door. Delgado is nu in balbezit. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
As Trenčín - Peppers 3:0

30e minuut.
Montero kopt de bal weg. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietryka rent richting de bal. Delgado is nu in balbezit. Delgado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Montero rent richting de bal. Montero geeft een hoge lob. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado draait met de bal, schiet en ... Lang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As Trenčín - Peppers 4:0

36e minuut.
Filczyk heeft problemen om de bal te vangen. Filczyk probeert naar een medespeler te passen. Škrobák rent richting de bal. Škrobák geeft een lange en hoge pass. Delgado maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As Trenčín - Peppers 5:0

42e minuut.
Škrobák rent richting de bal. Škrobák passt de bal zonder na te denken. Delgado rent richting de bal. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Turpçu trapt de bal weg. Šumrek kopt de bal weg. Klungelig pakt Vojka de bal. Delgado is nu in balbezit. Delgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
As Trenčín - Peppers 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Trenčín 18%, Peppers 82%.
As Trenčín - Peppers 6:0

46e minuut.
Eg komt het veld opgelopen. Fulý komt het veld opgelopen. Štefanák komt het veld opgelopen. Mutuška komt het veld opgelopen. Kardobel komt het veld opgelopen. Mutuška bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Fulý tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fulý krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Šumrek is nu in balbezit. Šumrek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Škrobák de bal. Škrobák geeft de bal voor. Delgado springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Škrobák geeft een lange en hoge pass. Lang kopt de bal weg. Pazderski probeert de bal aan de voet te houden. Montero is nu in balbezit. Montero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
As Trenčín - Peppers 7:0

54e minuut.
Klungelig pakt Mravec de bal. Škrobák geeft een lange en hoge pass. Montero kopt de bal weg. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Pietryka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montero is nu in balbezit. Montero haalt uit met een fantastische trap. Turpçu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As Trenčín - Peppers 8:0

61e minuut.
Škrobák speelt de bal door. Turpçu probeert naar een medespeler te passen. Dadaşov kopt de bal weg. Montero rent richting de bal. Montero schiet op doel. Turpçu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Montero passt de bal in één keer door. Delgado is nu in balbezit. Delgado draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lang de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
As Trenčín - Peppers 9:0

63e minuut.
Fulý bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Štefanák bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Pazderski is nu in balbezit. Pazderski passt de bal in één keer door. Pietryka probeert naar een medespeler te passen. Šumrek is nu in balbezit. Šumrek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
As Trenčín - Peppers 10:0

70e minuut.
Škrobák bereikt de bal nog maar net als eerste. Škrobák geeft de bal voor. Klungelig pakt Lang de bal. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Škrobák probeert naar een medespeler te passen. Delgado rent richting de bal. Daar is Montero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delgado is nu in balbezit. Delgado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Fulý is nu in balbezit. Dadaşov onderschept slim de pass. Dadaşov probeert naar een medespeler te passen. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
As Trenčín - Peppers 11:0

74e minuut.
Turpçu met een sublieme pass. Šumrek kopt de bal weg. Delgado rent richting de bal. Delgado schiet op doel. Lang probeert de bal aan de voet te houden. Turpçu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Daar is Fulý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dadaşov probeert naar een medespeler te passen. Montero is nu in balbezit. Montero haalt uit met een fantastische trap. Turpçu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
As Trenčín - Peppers 12:0

90e minuut.
Delgado is nu in balbezit. Pietryka met een sublieme pass. Delgado probeert naar een medespeler te passen. Daar is Montero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Trenčín 12%, Peppers 88%.
As Trenčín - Peppers 12:0