Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vinceremoiltricolor Trappers
NAZIONALE523 Tactiek Mimmo 4
44% Balbezit 56%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 49.5
good Schieten solid
very good Passen solid
good Verdedigen good


1e minuut.
Belim geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Curtis met een snelle inworp. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Curtis speelt de bal door. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruciński rent richting de bal. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Savin passt de bal zonder na te denken. Savelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Savelli passt de bal in één keer door. Venturini is nu in balbezit. Venturini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Daar is Santos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Comeagă bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos maakt een afschuwelijke overtreding. Santos krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Trică passt de bal met de wreef. Pikkur rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boussard. Boussard krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Chiapparini speelt de bal door. Savelli geeft een hoge lob. Klungelig pakt Helenek de bal. Venturini rent richting de bal. Venturini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Savin speelt de bal door. Boussard bereikt de bal nog maar net als eerste. Boussard geeft een hoge lob. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Pinheiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Boussard is nu in balbezit. Boussard probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Savelli de bal. Savelli geeft de bal voor. Venturini springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Savin rent richting de bal. Savin geeft een lange en hoge pass. Comeagă is nu in balbezit. Santos onderschept slim de pass. Santos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vinceremoiltricolor 45%, Trappers 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
vinceremoiltricolor - Trappers 0:0

58e minuut.
Savin rent richting de bal. Savin geeft de bal voor. Venturini kopt de bal weg. Santos is nu in balbezit. Santos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Savelli springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - Trappers 1:0

75e minuut.
Idoraş heeft problemen om de bal te vangen. Idoraş passt de bal met de wreef. Pikkur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikkur haalt uit met een fantastische trap. Mavris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
vinceremoiltricolor - Trappers 1:1

85e minuut.
Belim verovert de bal door een tackle van achteren. Belim passt de bal zonder na te denken. Boussard speelt de bal door. Venturini rent richting de bal. Venturini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vinceremoiltricolor 35%, Trappers 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
vinceremoiltricolor - Trappers 1:1