Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trappers Real Pezzo
Mimmo 4 Tactiek 442 2024
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 44.5
solide Schieten solide
solide Passen goed
redelijk Verdedigen goed


3e minuut.
Bernasconi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trică. Bernasconi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bernasconi met een snel genomen vrije trap. Morig rent richting de bal. Morig haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trappers - Real Pezzo 0:1

3e minuut.
McGwire raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jirman komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Morig is nu in balbezit. Morig met een sublieme pass. Becci bereikt de bal nog maar net als eerste. Becci schiet op doel. Pinheiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trappers - Real Pezzo 0:2

13e minuut.
Pinheiro met een harde bal richting middenveld. Pikkur kopt de bal weg. Giambelli rent richting de bal. Cicmil onderschept slim de pass. Cicmil haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Chojecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Gaucci is nu in balbezit. Pikkur verovert de bal door een tackle van achteren. Giambelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giambelli krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Pikkur passt de bal in één keer door. Cicmil is nu in balbezit. Bernasconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicmil onderschept slim de pass. Cicmil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Jirman rent richting de bal. Morig begaat een overtreding. Jirman raakt geblesseerd tijdens het duel. Cantos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pikkur rent richting de bal. Gaucci probeert naar een medespeler te passen. Cicmil bereikt de bal nog maar net als eerste. Cicmil schiet op doel. Chojecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trappers - Real Pezzo 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trappers 51%, Real Pezzo 49%.
Trappers - Real Pezzo 1:2

46e minuut.
Iervini komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Demiray passt de bal zonder na te denken. Becci is nu in balbezit. Becci passt de bal zonder na te denken. Morig is nu in balbezit. Morig haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Roussakis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Curtis met een snelle inworp. Ciliberto is nu in balbezit. Ciliberto draait met de bal, schiet en ... Chojecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Gaucci verovert de bal door een tackle van achteren. Idoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Idoraş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Idoraş geeft de bal voor. Cicmil heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Iervini speelt de bal door. Roussakis rent richting de bal. Cicmil verovert de bal door een tackle van achteren. Cicmil draait met de bal, schiet en ... Chojecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Trappers - Real Pezzo 2:2

88e minuut.
Daar is Demiray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bernasconi is nu in balbezit. Bernasconi passt de bal in één keer door. Brianza rent richting de bal. Brianza geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trappers 44%, Real Pezzo 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Trappers - Real Pezzo 2:2