Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vinceremoiltricolor Real Pezzo
NAZIONALE523 Tactiek 442 2024
50% Balbezit 50%
30% Spel op eigen helft 70%
23 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 45.8
goed Schieten solide
zeer goed Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Cazzini speelt de bal door. Mazino heeft problemen om de bal te vangen. Venturini rent richting de bal. Venturini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - Real Pezzo 1:0

7e minuut.
Bernasconi rent richting de bal. Bernasconi passt de bal in één keer door. Morig rent richting de bal. Morig schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
vinceremoiltricolor - Real Pezzo 1:1

8e minuut.
Zimmermann passt de bal met de wreef. Boussard rent richting de bal. Boussard passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Venturini de bal. Venturini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Demiray is nu in balbezit. Belim verovert de bal door een tackle van achteren. Belim geeft een lange en hoge pass. Savelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Savelli geeft de bal voor. Botezatu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Venturini is nu in balbezit. Mazino bereikt de bal nog maar net als eerste. Venturini verovert de bal door een tackle van achteren. Venturini draait met de bal, schiet en ... Botezatu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - Real Pezzo 2:1

30e minuut.
Savelli passt de bal in één keer door. Daar is Venturini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boussard is nu in balbezit. Venturini rent richting de bal. Venturini draait met de bal, schiet en ... Botezatu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boussard met de inworp. Savelli rent richting de bal. Savelli geeft de bal voor. Santos krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Brianza rent richting de bal. Boussard geeft een lange en hoge pass. Venturini bereikt de bal nog maar net als eerste. Venturini haalt uit met een fantastische trap. Botezatu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vinceremoiltricolor 33%, Real Pezzo 67%.
vinceremoiltricolor - Real Pezzo 2:1

49e minuut.
Boussard probeert naar een medespeler te passen. Savelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Savelli met een sublieme pass. Venturini rent richting de bal. Venturini schiet op doel. Botezatu bokst de bal weg. Santos is nu in balbezit. Santos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - Real Pezzo 3:1

52e minuut.
Boussard rent richting de bal. Boussard passt de bal met de wreef. Savelli rent richting de bal. Savelli geeft een lange en hoge pass. Santos krijgt zijn hoofd ertegen. Botezatu bokst de bal weg.

54e minuut.
Klungelig pakt Becci de bal. Chiapparini onderschept slim de pass. Chiapparini passt de bal zonder na te denken. Savelli rent richting de bal. Savelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Demiray raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mięsikowski komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Boussard kopt de bal weg. Daar is Cazzini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salković is nu in balbezit. Venturini onderschept slim de pass. Venturini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Mięsikowski kopt de bal weg. Ruciński rent richting de bal. Ruciński geeft een hoge lob. Savelli is nu in balbezit. Savelli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Savin geeft een lange en hoge pass. Savelli speelt de bal door. Klungelig pakt Santos de bal. Venturini is nu in balbezit. Venturini draait met de bal, schiet en ... Botezatu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Savelli heeft problemen om de bal te vangen. Savelli geeft de bal voor. Daar is Santos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Salković passt de bal zonder na te denken. Morig rent richting de bal. Met opzet legt Salvaterra zijn tegenspeler op de grond. Salvaterra is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

81e minuut.
Bernasconi passt de bal in één keer door. Ruciński rent richting de bal. Becci maakt een afschuwelijke overtreding. Becci krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Cazzini kopt de bal weg. Boussard geeft de bal voor. Venturini rent richting de bal. Venturini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - Real Pezzo 4:1

89e minuut.
Klungelig pakt Chiapparini de bal. Mięsikowski is nu in balbezit. Mięsikowski geeft een lange en hoge pass. Morig maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - Real Pezzo 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vinceremoiltricolor 27%, Real Pezzo 73%.
vinceremoiltricolor - Real Pezzo 4:2