Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Turris Libyssonis Real Gnugna
2vs2 Tactiek Corner tactic
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
39.7 gemiddelde waardering 44.9
redelijk Schieten goed
redelijk Passen goed
matig Verdedigen solide


1e minuut.
Pasi geeft een hoge lob. Inworp. Puech zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fusar probeert de bal met de borst te controleren. Fusar draait met de bal, schiet en ... Raça probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pasi geeft een lange en hoge pass. Caiazza is nu in balbezit. Puech maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Puech naar de kleedkamers voor een vroege douche.

3e minuut.
Fusar onderschept slim de pass. Fusar speelt de bal door. Caiazza is nu in balbezit. Caiazza schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Caiazza rent richting de bal. Caiazza haalt uit met een fantastische trap. Badalo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Na een snelle pass probeert Caiazza de bal onder controle te krijgen. Badalo met een sublieme pass. Fusar is nu in balbezit. Fusar haalt uit met een fantastische trap. Raça werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turris Libyssonis - Real Gnugna 0:1

12e minuut.
Mattiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattiola geeft een lange en hoge pass. Pasi rent richting de bal. Fusar verovert de bal door een tackle van achteren. Fusar haalt uit met een fantastische trap. Raça probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fusar bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Turris Libyssonis - Real Gnugna 0:2

16e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fusar zal de hoekschop nemen. Pasi kopt de bal weg. Caiazza rent richting de bal. Fusar verovert de bal door een tackle van achteren. Fusar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Daar is Caiazza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caiazza haalt uit met een fantastische trap. Badalo met een sublieme pass. Fusar rent richting de bal. Fusar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Pasi passt de bal zonder na te denken. Mason bereikt de bal nog maar net als eerste. Mason geeft een lange en hoge pass. Caiazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Caiazza haalt uit met een fantastische trap. Badalo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Scordia rent richting de bal. Scordia geeft een lange en hoge pass. Badalo kopt de bal weg. Fusar rent richting de bal. Fusar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Albarrán speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Caiazza zal de hoekschop nemen. Pasi is nu in balbezit. Pasi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Turris Libyssonis - Real Gnugna 1:2

38e minuut.
Fusar met een snelle inworp. Fusar is nu in balbezit. Caiazza begaat een overtreding. Caiazza krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turris Libyssonis 51%, Real Gnugna 49%.
Turris Libyssonis - Real Gnugna 1:2

46e minuut.
Shaw komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Fusar onderschept slim de pass. Pasi is nu in balbezit. Fusar verovert de bal door een tackle van achteren. Fusar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Turris Libyssonis - Real Gnugna 1:3

59e minuut.
Pasi speelt de bal door. Shaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaw speelt de bal door. Caiazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Caiazza schiet op doel. Badalo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Óváry komt het veld opgelopen. Parpan komt het veld opgelopen.

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Caiazza zal de hoekschop nemen. Parpan probeert de bal met de borst te controleren. Parpan haalt uit met een fantastische trap. Badalo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Mason met een sublieme pass. Capelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Capelli geeft een hoge lob. Caiazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Caiazza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Parpan onderschept slim de pass. Parpan passt de bal in één keer door. Caiazza rent richting de bal. Caiazza schiet op doel. Badalo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turris Libyssonis - Real Gnugna 2:3

84e minuut.
Inworp. Fusar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mason rent richting de bal. Mason speelt de bal door. Caiazza bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turris Libyssonis 45%, Real Gnugna 55%.
Turris Libyssonis - Real Gnugna 2:3