Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Gnugna Turris Libyssonis
Corner tactic Tactiek 2vs2
58% Balbezit 42%
54% Spel op eigen helft 46%
20 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.4 gemiddelde waardering 39.3
very good Schieten average
solid Passen adequate
solid Verdedigen weak


4e minuut.
Inworp. Caiazza met een snelle inworp. Pasi rent richting de bal. Ioannidis onderschept slim de pass. Ioannidis draait met de bal, schiet en ... Canditi bokst de bal weg.

6e minuut.
Karamyan onderschept slim de pass. Karamyan met een sublieme pass. Fusar heeft problemen om de bal te vangen. Fusar schiet op doel. Canditi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Caiazza met een snelle inworp. Pasi is nu in balbezit. Fusar verovert de bal door een tackle van achteren. Fusar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gnugna - Turris Libyssonis 1:0

16e minuut.
Inworp. Karamyan met de inworp. Fusar heeft problemen om de bal te vangen. Fusar draait met de bal, schiet en ... Canditi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gnugna - Turris Libyssonis 2:0

25e minuut.
Fusar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasi rent richting de bal. Fusar verovert de bal door een tackle van achteren. Fusar schiet op doel. Canditi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gnugna - Turris Libyssonis 3:0

29e minuut.
Fusar onderschept slim de pass. Fusar probeert naar een medespeler te passen. Ioannidis is nu in balbezit. Ioannidis draait met de bal, schiet en ... Canditi probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

31e minuut.
Karamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasi onderschept slim de pass. Pasi geeft een lange en hoge pass. Caiazza heeft problemen om de bal te vangen. Caiazza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Karamyan is nu in balbezit. Karamyan geeft de bal voor. Caiazza heeft problemen om de bal te vangen. Fusar onderschept slim de pass. Fusar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Inworp. Caiazza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pasi is nu in balbezit. Fusar verovert de bal door een tackle van achteren. Fusar schiet op doel. Canditi bokst de bal weg. Fusar bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gnugna - Turris Libyssonis 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Gnugna 50%, Turris Libyssonis 50%.
Real Gnugna - Turris Libyssonis 4:0

46e minuut.
Pasi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karamyan met de inworp. Fusar kan de bal niet met de borst controleren. Fusar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Amellio kan de bal niet met de borst controleren. Caiazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioannidis verovert de bal door een tackle van achteren. Ioannidis haalt uit met een fantastische trap. Canditi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gnugna - Turris Libyssonis 5:0

51e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Canditi niet meer kan verder spelen. Jackson komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Karamyan rent richting de bal. Karamyan passt de bal zonder na te denken. Fusar rent richting de bal. Fusar schiet op doel. Jackson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gnugna - Turris Libyssonis 6:0

63e minuut.
Karamyan controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pasi. Karamyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Karamyan met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Fusar de bal. Fusar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Fusar rent richting de bal. Fusar speelt de bal door. Puech speelt de bal door. Daar is Ioannidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ioannidis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fusar neemt de hoekschop. Karamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karamyan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Caiazza rent richting de bal. Fusar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Caiazza raakt geblesseerd tijdens het duel. Caiazza kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gnugna - Turris Libyssonis 6:1

86e minuut.
Pasi met een sublieme pass. Daar is Mantineo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mantineo geeft de bal voor. Ioannidis rent richting de bal. Ioannidis probeert naar een medespeler te passen. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Mantineo speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Karamyan neemt de hoekschop. Fusar bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Gnugna 58%, Turris Libyssonis 42%.
Real Gnugna - Turris Libyssonis 6:1