Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-19 19:19
  • Competitiewedstrijd: 2vs2 - Aiò
  • Stadion: Gretese Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3767
Gretese Meganoidi
amichevole Tactiek amichevole
42% Balbezit 58%
62% Spel op eigen helft 38%
12 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 47.8
excellent Schieten weak
good Passen good
adequate Verdedigen very good


4e minuut.
Bardoni is nu in balbezit. Bardoni met een sublieme pass. Galata rent richting de bal. Galata draait met de bal, schiet en ... Vela werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gretese - Meganoidi 0:1

8e minuut.
Brancati met een sublieme pass. Klungelig pakt Cusimano de bal. Maddi rent richting de bal. Cusimano rent richting de bal. Cusimano draait met de bal, schiet en ... Vela bokst de bal weg. Cusimano rent richting de bal. Cusimano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gretese - Meganoidi 0:2

11e minuut.
Vela trapt de bal weg van het doel. Figone met een sublieme pass. Daar is Grazzani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amadio is nu in balbezit. Amadio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Amadio onderschept slim de pass. Galata bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadio onderschept slim de pass. Amadio haalt uit met een fantastische trap. Cau maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gretese - Meganoidi 1:2

26e minuut.
Chiţa passt de bal zonder na te denken. Galata is nu in balbezit. Bussemi is nu in balbezit. Bussemi haalt uit met een fantastische trap. Cau maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gretese - Meganoidi 2:2

27e minuut.
Maddi passt de bal zonder na te denken. Tonoli is nu in balbezit. Figone onderschept slim de pass. Figone schiet op doel. Cau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gretese - Meganoidi 3:2

31e minuut.
Salihagić speelt de bal door. Maddi is nu in balbezit. Bussemi rent richting de bal. Maddi onderschept slim de pass. Maddi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Cusimano passt de bal in één keer door. Maddi is nu in balbezit. Figone onderschept slim de pass. Figone haalt uit met een fantastische trap. Cau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Grazzani passt de bal zonder na te denken. Lutsepp is nu in balbezit. Brancati tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lutsepp wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

41e minuut.
Vela speelt de bal door. Figone kopt de bal weg. Bussemi rent richting de bal. Galata onderschept slim de pass. Galata draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Galata haalt uit met een fantastische trap. Vela probeert naar een medespeler te passen. Figone bereikt de bal nog maar net als eerste. Figone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gretese - Meganoidi 4:2

45e minuut.
Minoccheri komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gretese 60%, Meganoidi 40%.
Gretese - Meganoidi 4:2

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vela met een harde bal richting middenveld. Figone rent richting de bal. Figone draait met de bal, schiet en ... Minoccheri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gretese - Meganoidi 5:2

52e minuut.
Lietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lietti geeft een hoge lob. Figone rent richting de bal. Figone schiet op doel. Minoccheri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gretese - Meganoidi 6:2

71e minuut.
Bardoni probeert naar een medespeler te passen. Figone is nu in balbezit. Klungelig pakt Figone de bal. Figone schiet op doel. Minoccheri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gretese - Meganoidi 7:2

73e minuut.
Chiţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţa draait met de bal, schiet en ... Vela probeert naar een medespeler te passen. Figone bereikt de bal nog maar net als eerste. Figone draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Minoccheri is nu in balbezit. Minoccheri geeft de bal voor. Salihagić kopt de bal weg. Tonoli probeert de bal met de borst te controleren. Tonoli schiet op doel. Vela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Sberviglieri passt de bal in één keer door. Valleri met een sublieme pass. Salihagić rent richting de bal. Salihagić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gretese 64%, Meganoidi 36%.
Gretese - Meganoidi 7:2