Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 19:16
  • Competitiewedstrijd: 2vs2 - Aiò
  • Stadion: Don Zauker
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 4282
Meganoidi Gretese
amichevole Tactiek amichevole
59% Balbezit 41%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 53.3
redelijk Schieten uitstekend
uitstekend Passen solide
goed Verdedigen solide


1e minuut.
Salihagić met een sublieme pass. Galata bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadio onderschept slim de pass. Amadio schiet op doel. Cau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Amadio rent richting de bal. Amadio draait met de bal, schiet en ... Cau probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Meganoidi - Gretese 0:1

3e minuut.
Bussemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Salihagić is nu in balbezit. Bussemi is nu in balbezit. Salihagić onderschept slim de pass. Salihagić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Salihagić is nu in balbezit. Salihagić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Meganoidi - Gretese 1:1

4e minuut.
Bussemi heeft problemen om de bal te vangen. Bussemi met een sublieme pass. Figone rent richting de bal. Figone schiet op doel. Cau maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meganoidi - Gretese 1:2

17e minuut.
Galata raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grilletto komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Daar is Salihagić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figone rent richting de bal. Figone heeft problemen om de bal te vangen. Figone draait met de bal, schiet en ... Cau maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Meganoidi - Gretese 1:3

21e minuut.
Bardoni geeft de bal voor. Grilletto kopt de bal weg. Salihagić is nu in balbezit. Figone onderschept slim de pass. Figone haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salihagić met de inworp. Maddi is nu in balbezit. Amadio verovert de bal door een tackle van achteren. Amadio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Peel met een sublieme pass. Gorczyński is nu in balbezit. Met opzet legt Bussemi zijn tegenspeler op de grond. Bussemi krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Figone is nu in balbezit. Figone speelt de bal door. Amadio is nu in balbezit. Amadio draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Meganoidi - Gretese 1:4

43e minuut.
Salihagić is nu in balbezit. Salihagić speelt de bal door. Grilletto rent richting de bal. Grilletto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Meganoidi - Gretese 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meganoidi 37%, Gretese 63%.
Meganoidi - Gretese 2:4

46e minuut.
Minoccheri komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Klungelig pakt Grilletto de bal. Grilletto passt de bal in één keer door. Salihagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Salihagić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Meganoidi - Gretese 3:4

58e minuut.
Sberviglieri geeft de bal voor. Salihagić kopt de bal weg. Grilletto rent richting de bal. Grilletto schiet op doel. Vela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Salihagić passt de bal met de wreef. Grilletto is nu in balbezit. Grilletto speelt de bal door. Salihagić rent richting de bal. Salihagić draait met de bal, schiet en ... Vela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Salihagić rent richting de bal. Salihagić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Meganoidi - Gretese 4:4

68e minuut.
Amadio verovert de bal door een tackle van achteren. Grilletto verovert de bal door een tackle van achteren. Grilletto met een sublieme pass. Salihagić is nu in balbezit. Salihagić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Grazzani geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salihagić met een snelle inworp. Grilletto controleert de bal met de borst. Grilletto schiet op doel. Vela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meganoidi 33%, Gretese 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Meganoidi - Gretese 4:4