Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-26 19:16
  • Competitiewedstrijd: 2vs2 - Aiò
  • Stadion: Don Zauker
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3750
Meganoidi Real Gnugna
amichevole Tactiek Corner tactic
62% Balbezit 38%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 46.7
zwak Schieten solide
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen goed


1e minuut.
Cau trapt de bal weg. Inworp. Fusar met de inworp. Puech rent richting de bal. Puech haalt uit met een fantastische trap. Cau bokst de bal weg. Fusar rent richting de bal. Fusar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cau trapt de bal weg van het doel. Puech kopt de bal weg. Fusar is nu in balbezit. Fusar schiet op doel. Cau bokst de bal weg. Puech bereikt de bal nog maar net als eerste. Puech schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fusar rent richting de bal. Fusar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Meganoidi - Real Gnugna 0:1

6e minuut.
Galata bereikt de bal nog maar net als eerste. Galata passt de bal met de wreef. Puech bereikt de bal nog maar net als eerste. Puech schiet op doel. Cau maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meganoidi - Real Gnugna 0:2

10e minuut.
Puech rent richting de bal. Puech passt de bal in één keer door. Fusar rent richting de bal. Fusar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Meganoidi - Real Gnugna 0:3

21e minuut.
Puech controleert de bal met de borst. Sberviglieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Sberviglieri geeft de bal voor. Cusimano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cusimano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Valleri geeft een hoge lob. Inworp. Fusar met de inworp. Puech bereikt de bal nog maar net als eerste. Puech draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Sberviglieri is nu in balbezit. Fusar onderschept slim de pass. Puech is nu in balbezit. Puech draait met de bal, schiet en ... Cau maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meganoidi - Real Gnugna 0:4

36e minuut.
Fusar onderschept slim de pass. Fusar met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sberviglieri geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Galata maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fusar neemt de hoekschop. Klungelig pakt Puech de bal. Puech schiet op doel. Cau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meganoidi - Real Gnugna 0:5

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sberviglieri neemt de hoekschop. Galata bereikt de bal nog maar net als eerste. Galata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Meganoidi - Real Gnugna 1:5

44e minuut.
Fusar met een snelle inworp. Puech controleert de bal met de borst. Galata probeert naar een medespeler te passen. Cusimano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cusimano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meganoidi 45%, Real Gnugna 55%.
Meganoidi - Real Gnugna 1:5

46e minuut.
Gorczyński komt het veld opgelopen. Minoccheri komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Sberviglieri passt de bal zonder na te denken. Galata rent richting de bal. Galata probeert naar een medespeler te passen. Puech bereikt de bal nog maar net als eerste. Puech haalt uit met een fantastische trap. Minoccheri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Puech bereikt de bal nog maar net als eerste. Puech schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Meganoidi - Real Gnugna 1:6

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sberviglieri neemt de hoekschop. Galata is nu in balbezit. Galata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Meganoidi - Real Gnugna 2:6

73e minuut.
Sberviglieri passt de bal in één keer door. Valleri probeert naar een medespeler te passen. Puech is nu in balbezit. Puech schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Meganoidi - Real Gnugna 2:7

76e minuut.
Badalo heeft problemen om de bal te vangen. Badalo probeert naar een medespeler te passen. Puech kopt de bal weg. Fusar bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusar draait met de bal, schiet en ... Minoccheri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fusar bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Meganoidi - Real Gnugna 2:8

79e minuut.
Inworp. Fusar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Puech controleert de bal met de borst. Puech haalt uit met een fantastische trap. Minoccheri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Meganoidi - Real Gnugna 2:9

80e minuut.
Sberviglieri probeert naar een medespeler te passen. Brancaleone rent richting de bal. Brancaleone probeert naar een medespeler te passen. Oszenda is nu in balbezit. Oszenda draait met de bal, schiet en ... Badalo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Maddi passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fusar met de inworp. Puech is nu in balbezit. Puech schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Gorczyński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meganoidi 45%, Real Gnugna 55%.
Meganoidi - Real Gnugna 2:9