Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-26 19:16
  • Competitiewedstrijd: 2vs2 - Aiò
  • Stadion: Gretese Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3575
Gretese Turris Libyssonis
amichevole Tactiek 2vs2
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
24 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 38.2
formidable Schieten adequate
solid Passen average
good Verdedigen average


3e minuut.
Lietti geeft een hoge lob. Pasi rent richting de bal. Figone verovert de bal door een tackle van achteren. Figone schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Caiazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bussemi onderschept slim de pass. Figone probeert naar een medespeler te passen. Amadio rent richting de bal. Amadio haalt uit met een fantastische trap. Raça probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Caiazza schiet op doel. Vela met een sublieme pass. Figone is nu in balbezit. Figone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gretese - Turris Libyssonis 1:0

16e minuut.
Grazzani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caiazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Figone verovert de bal door een tackle van achteren. Figone schiet op doel. Raça probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gretese - Turris Libyssonis 2:0

18e minuut.
Sartirani met de inworp. Chalmers bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalmers geeft de bal voor. Figone rent richting de bal. Figone haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Figone is nu in balbezit. Figone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gretese - Turris Libyssonis 3:0

21e minuut.
Grazzani rent richting de bal. Grazzani probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Amadio de bal. Amadio schiet op doel. Raça probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gretese - Turris Libyssonis 4:0

24e minuut.
Mak probeert naar een medespeler te passen. Caiazza rent richting de bal. Bussemi rent richting de bal. Caiazza verovert de bal door een tackle van achteren. Caiazza haalt uit met een fantastische trap. Vela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Caiazza is nu in balbezit. Caiazza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gretese - Turris Libyssonis 4:1

26e minuut.
Bussemi passt de bal met de wreef. Inworp. Caiazza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Figone is nu in balbezit. Figone haalt uit met een fantastische trap. Raça kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Figone bereikt de bal nog maar net als eerste. Figone draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Figone zal de hoekschop nemen. Caiazza kopt de bal weg. Figone kan de bal niet met de borst controleren. Chalmers met een sublieme pass. Raça heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gretese - Turris Libyssonis 5:1

29e minuut.
Batty geeft een hoge lob. Caiazza rent richting de bal. Figone verovert de bal door een tackle van achteren. Figone draait met de bal, schiet en ... Raça probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gretese - Turris Libyssonis 6:1

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vela trapt de bal weg. Figone is nu in balbezit. Figone schiet op doel. Raça maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gretese - Turris Libyssonis 7:1

35e minuut.
Caiazza passt de bal zonder na te denken. Mason rent richting de bal. Mason passt de bal zonder na te denken. Figone rent richting de bal. Figone haalt uit met een fantastische trap. Raça kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Lutsepp geeft een hoge lob. Figone rent richting de bal. Pasi rent richting de bal. Figone verovert de bal door een tackle van achteren. Figone schiet op doel. Raça probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Figone is nu in balbezit. Figone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gretese - Turris Libyssonis 8:1

39e minuut.
Pasi speelt de bal door. Chalmers is nu in balbezit. Chalmers probeert naar een medespeler te passen. Caiazza rent richting de bal. Caiazza schiet op doel. Vela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Inworp. Caiazza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pasi rent richting de bal. Figone is nu in balbezit. Figone schiet op doel. Raça verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Figone bereikt de bal nog maar net als eerste. Figone schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gretese 38%, Turris Libyssonis 62%.
Gretese - Turris Libyssonis 8:1

48e minuut.
Caiazza met een snelle inworp. Pasi rent richting de bal. Figone maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Figone naar de kleedkamers voor een vroege douche.

53e minuut.
Daar is Lutsepp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lutsepp geeft de bal voor. Pasi kopt de bal weg. Caiazza rent richting de bal. Caiazza draait met de bal, schiet en ... Vela bokst de bal weg.

60e minuut.
Inworp. Caiazza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amadio is nu in balbezit. Amadio draait met de bal, schiet en ... Raça probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gretese - Turris Libyssonis 9:1

69e minuut.
Bussemi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caiazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vela onderschept slim de pass. Vela draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Vela probeert naar een medespeler te passen. Zen rent richting de bal. Zen geeft een lange en hoge pass. Vela is nu in balbezit. Vela schiet op doel. Raça probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Vela geeft een hoge lob. Bussemi speelt de bal door. Bardoni rent richting de bal. Caiazza rent richting de bal. Caiazza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vela met een harde bal richting middenveld. Grazzani kopt de bal weg. Amadio bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Raça kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gretese 60%, Turris Libyssonis 40%.
Gretese - Turris Libyssonis 9:1