Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Turris Libyssonis Meganoidi
2vs2 Tactiek amichevole
37% Balbezit 63%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.2 gemiddelde waardering 48.8
matig Schieten matig
matig Passen zeer goed
zwak Verdedigen solide


6e minuut.
Anderson rent richting de bal. Anderson passt de bal in één keer door. Oszenda speelt de bal door. Salihagić heeft problemen om de bal te vangen. Salihagić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Salihagić passt de bal zonder na te denken. Tonoli probeert naar een medespeler te passen. Maddi is nu in balbezit. Caiazza verovert de bal door een tackle van achteren. Caiazza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Galata met een sublieme pass. Klungelig pakt Brancaleone de bal. Oszenda probeert naar een medespeler te passen. Salihagić rent richting de bal. Salihagić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Daar is Sberviglieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sberviglieri probeert naar een medespeler te passen. Galata heeft problemen om de bal te vangen. Galata haalt uit met een fantastische trap. Raça maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Mason bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galata met een snelle inworp. Sberviglieri is nu in balbezit. Sberviglieri haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Chalmers bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalmers geeft een lange en hoge pass. Caiazza rent richting de bal. Caiazza schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turris Libyssonis - Meganoidi 1:0

33e minuut.
Salihagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Salihagić passt de bal met de wreef. Tonoli speelt de bal door. Klungelig pakt Salihagić de bal. Salihagić schiet op doel. Raça bokst de bal weg. Salihagić rent richting de bal. Salihagić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Turris Libyssonis - Meganoidi 1:1

35e minuut.
Sberviglieri onderschept slim de pass. Sberviglieri passt de bal met de wreef. Salihagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Salihagić haalt uit met een fantastische trap. Raça werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Tonoli rent richting de bal. Tonoli speelt de bal door. Caiazza probeert de bal aan de voet te houden. Sberviglieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Sberviglieri haalt uit met een fantastische trap. Raça bokst de bal weg.

43e minuut.
Caiazza kopt de bal weg. Pasi rent richting de bal. Sberviglieri is nu in balbezit. Pasi verovert de bal door een tackle van achteren. Pasi haalt uit met een fantastische trap. Cau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Minoccheri komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turris Libyssonis 64%, Meganoidi 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Turris Libyssonis - Meganoidi 1:1

50e minuut.
Tonoli probeert naar een medespeler te passen. Caiazza probeert de bal aan de voet te houden. Pasi rent richting de bal. Sberviglieri onderschept slim de pass. Sberviglieri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sberviglieri is nu in balbezit. Sberviglieri haalt uit met een fantastische trap. Raça werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Pasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasi geeft een hoge lob. Caiazza is nu in balbezit. Caiazza draait met de bal, schiet en ... Minoccheri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Sberviglieri verovert de bal door een tackle van achteren. Sberviglieri speelt de bal door. Salihagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Salihagić schiet op doel. Raça maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Tonoli is nu in balbezit. Tonoli speelt de bal door. Klungelig pakt Valleri de bal. Caiazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Caiazza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Mason geeft een hoge lob. Inworp. Galata zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sberviglieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Sberviglieri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Chalmers geeft de bal voor. Sberviglieri is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Caiazza. Caiazza krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turris Libyssonis 64%, Meganoidi 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Turris Libyssonis - Meganoidi 1:1