Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-10 19:16
  • Competitiewedstrijd: 2vs2 - Aiò
  • Stadion: Don Zauker
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2332
Meganoidi Turris Libyssonis
amichevole Tactiek 2vs2
62% Balbezit 38%
29% Spel op eigen helft 71%
18 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 37.4
poor Schieten average
very good Passen adequate
very good Verdedigen weak


9e minuut.
Valleri rent richting de bal. Valleri met een sublieme pass. Sberviglieri is nu in balbezit. Kekelík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kekelík draait met de bal, schiet en ... Raça kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Shaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Kekelík onderschept slim de pass. Kekelík speelt de bal door. Sberviglieri is nu in balbezit. Sberviglieri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Meganoidi - Turris Libyssonis 1:0

27e minuut.
Brancati verovert de bal door een tackle van achteren. Brancati met een sublieme pass. Tonoli is nu in balbezit. Tonoli haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Raça de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Tonoli is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat. Tonoli rent richting de bal. Tonoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Meganoidi - Turris Libyssonis 2:0

40e minuut.
Pasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasi passt de bal in één keer door. Caiazza is nu in balbezit. Caiazza schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meganoidi - Turris Libyssonis 2:1

42e minuut.
Salihagić passt de bal met de wreef. Kekelík is nu in balbezit. Kekelík speelt de bal door. Daar is Sberviglieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sberviglieri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Chalmers rent richting de bal. Chalmers passt de bal zonder na te denken. Caiazza is nu in balbezit. Caiazza heeft problemen om de bal te vangen. Caiazza draait met de bal, schiet en ... Minoccheri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Caiazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Caiazza schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meganoidi 28%, Turris Libyssonis 72%.
Meganoidi - Turris Libyssonis 2:1

54e minuut.
Salihagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Salihagić speelt de bal door. Klungelig pakt Kekelík de bal. Kekelík haalt uit met een fantastische trap. Raça maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Pasi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sberviglieri met de inworp. Kekelík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kekelík draait met de bal, schiet en ... Raça kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Pasi geeft een hoge lob. Caiazza is nu in balbezit. Klungelig pakt Caiazza de bal. Caiazza schiet op doel. Minoccheri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Pasi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kekelík met een sublieme pass. Tonoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kekelík is nu in balbezit. Kekelík draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Meganoidi - Turris Libyssonis 3:1

77e minuut.
Chalmers passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sberviglieri met de inworp. Kekelík controleert de bal met de borst. Kekelík schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Kekelík rent richting de bal. Pasi is nu in balbezit. Kekelík verovert de bal door een tackle van achteren. Kekelík draait met de bal, schiet en ... Raça werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meganoidi 31%, Turris Libyssonis 69%.
Meganoidi - Turris Libyssonis 3:1