Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-10 19:16
  • Competitiewedstrijd: 2vs2 - Aiò
  • Stadion: Gretese Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 4566
Gretese Real Gnugna
amichevole Tactiek Corner tactic
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54 gemiddelde waardering 48.1
uitstekend Schieten solide
solide Passen solide
solide Verdedigen goed


3e minuut.
Albarrán haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Vela trapt de bal weg van het doel. Amadio is nu in balbezit. Amadio schiet op doel. Badalo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fusar rent richting de bal. Amadio verovert de bal door een tackle van achteren. Amadio haalt uit met een fantastische trap. Badalo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gretese - Real Gnugna 1:0

9e minuut.
Daar is Amadio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albarrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Albarrán probeert naar een medespeler te passen. Fusar heeft problemen om de bal te vangen. Fusar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Fusar met de inworp. Albarrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardoni is nu in balbezit. Albarrán verovert de bal door een tackle van achteren. Albarrán draait met de bal, schiet en ... Vela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Albarrán de bal onder controle te krijgen. Grazzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Grazzani speelt de bal door. Amadio rent richting de bal. Amadio schiet op doel. Badalo bokst de bal weg. Fusar is nu in balbezit. Amadio verovert de bal door een tackle van achteren. Amadio draait met de bal, schiet en ... Badalo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Albarrán probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fusar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amadio rent richting de bal. Amadio haalt uit met een fantastische trap. Badalo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gretese - Real Gnugna 2:0

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fusar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Albarrán controleert de bal met de borst. Albarrán schiet op doel. Vela werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gretese - Real Gnugna 2:1

35e minuut.
Albarrán passt de bal in één keer door. Fusar rent richting de bal. Fusar passt de bal zonder na te denken. Albarrán rent richting de bal. Albarrán haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Fusar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fusar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gretese - Real Gnugna 2:2

43e minuut.
Amadio verovert de bal door een tackle van achteren. Ioannidis is nu in balbezit. Amadio verovert de bal door een tackle van achteren. Amadio draait met de bal, schiet en ... Badalo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gretese 47%, Real Gnugna 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gretese - Real Gnugna 2:2

50e minuut.
Dionigi geeft een hoge lob. Inworp. Fusar met de inworp. Albarrán kan de bal niet met de borst controleren. Albarrán draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Amadio haalt uit met een fantastische trap. Badalo speelt de bal door. Fusar kopt de bal weg. Amadio is nu in balbezit. Amadio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Albarrán probeert naar een medespeler te passen. Daar is Frisi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frisi geeft een hoge lob. Amadio is nu in balbezit. Amadio haalt uit met een fantastische trap. Badalo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gretese - Real Gnugna 3:2

60e minuut.
Amellio is nu in balbezit. Amellio met een sublieme pass. Amadio probeert de bal aan de voet te houden. Ioannidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioannidis met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Bussemi is nu in balbezit. Bussemi speelt de bal door. Daar is Bardoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fusar bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusar draait met de bal, schiet en ... Vela bokst de bal weg.

68e minuut.
Puech passt de bal in één keer door. Fusar bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusar passt de bal met de wreef. Ioannidis speelt de bal door. Badalo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gretese - Real Gnugna 4:2

76e minuut.
Figone passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fusar met de inworp. Albarrán is nu in balbezit. Albarrán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vela met een harde bal richting middenveld. Amadio kan de bal niet met de borst controleren. Amadio haalt uit met een fantastische trap. Badalo probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Amadio is nu in balbezit. Amadio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gretese - Real Gnugna 5:2

85e minuut.
Albarrán met een sublieme pass. Amellio heeft problemen om de bal te vangen. Ioannidis is nu in balbezit. Ioannidis draait met de bal, schiet en ... Vela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gretese - Real Gnugna 5:3

86e minuut.
Amadio speelt de bal door. Klungelig pakt Bussemi de bal. Bussemi probeert naar een medespeler te passen. Figone rent richting de bal. Figone draait met de bal, schiet en ... Badalo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gretese 43%, Real Gnugna 57%.
Gretese - Real Gnugna 5:3