Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 18:22
  • Competitiewedstrijd:
  • Stadion: Dinamo Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6962
Dinamo1968 Marmotas
konko Tactiek 54321
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 49.3
very good Schieten solid
solid Passen solid
solid Verdedigen good


2e minuut.
Pêra kopt de bal weg. Vergara is nu in balbezit. Vergara schiet op doel. Tiuca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Pardal onderschept slim de pass. Pardal probeert naar een medespeler te passen. Vergara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - Marmotas 0:1

33e minuut.
Inworp. Rubin met de inworp. Pêra met een sublieme pass. Klungelig pakt Vergara de bal. Vergara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Rubin controleert de bal met de borst. Fellaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rubin krijgt een gele kaart. Fellaini kopt de bal weg. Pardal rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zimmerbauer. Zimmerbauer krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Pardal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vilaró met een snel genomen vrije trap. Vergara bereikt de bal nog maar net als eerste. Dani begaat een overtreding. Vergara is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pêra neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Vezeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - Marmotas 0:2

45e minuut.
Zimmerbauer controleert de bal met de borst. Pardal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardal passt de bal zonder na te denken. Vergara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergara haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo1968 62%, Marmotas 38%.
Dinamo1968 - Marmotas 0:2

58e minuut.
Furlan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pardal is nu in balbezit. Pardal passt de bal in één keer door. Vergara is nu in balbezit. Vergara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - Marmotas 0:3

63e minuut.
Pêra passt de bal zonder na te denken. Furlan heeft problemen om de bal te vangen. Tiuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Furlan verovert de bal door een tackle van achteren. Furlan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Pardal kopt de bal weg. Pelizzaro heeft problemen om de bal te vangen. Pelizzaro passt de bal in één keer door. Vergara is nu in balbezit. Vergara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Wawrzkowicz met een sublieme pass. Pardal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardal passt de bal zonder na te denken. Vergara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Pêra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pêra passt de bal met de wreef. Pardal met een sublieme pass. Pelizzaro rent richting de bal. Pelizzaro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Wawrzkowicz met een harde bal richting middenveld. Pardal kopt de bal weg. Daar is Bandach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vergara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - Marmotas 0:4

88e minuut.
Opriş heeft problemen om de bal te vangen. Bandach geeft de bal voor. Fellaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellaini haalt uit met een fantastische trap. Wawrzkowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - Marmotas 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo1968 57%, Marmotas 43%.
Dinamo1968 - Marmotas 1:4