Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK oOo Apex
Mans Tactiek 541
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
1 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
26 gemiddelde waardering 28.1
weak Schieten very good
poor Passen poor
weak Verdedigen average


1e minuut.
Zalomov verovert de bal door een tackle van achteren. Zalomov passt de bal met de wreef. Pļavnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Pļavnieks schiet op doel. Lūsis probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Klungelig pakt Lopez de bal. Lopez met een sublieme pass. Bzdęga rent richting de bal. Bzdęga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK oOo - Apex 0:1

15e minuut.
Lopez heeft problemen om de bal te vangen. Zalomov rent richting de bal. Lopez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lopez krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Klope is nu in balbezit. Denčić met een sublieme pass. Lowndes probeert naar een medespeler te passen. Bzdęga rent richting de bal. Bzdęga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Lowndes passt de bal met de wreef. Kaķenieks is nu in balbezit. Kaķenieks geeft een lange en hoge pass. Bzdęga is nu in balbezit. Bzdęga haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Inworp. Eglis komt het veld opgelopen. Mednieks komt het veld opgelopen. Kviesis komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Liepkalns geeft de bal voor. Matera kopt de bal weg. Daar is Paceplītis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bzdęga rent richting de bal. Bzdęga schiet op doel. Kariņš bokst de bal weg.

37e minuut.
Matera geeft een lange en hoge pass. Mednieks probeert de bal aan de voet te houden. Bzdęga is nu in balbezit. Bzdęga haalt uit met een fantastische trap. Kariņš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK oOo - Apex 0:2

40e minuut.
Bzdęga is nu in balbezit. Kviesis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bzdęga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Garland met een snel genomen vrije trap. Bzdęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdęga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK oOo - Apex 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK oOo 47%, Apex 53%.
FK oOo - Apex 0:3

51e minuut.
Mitchell bereikt de bal nog maar net als eerste. Grīnups tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mitchell raakt geblesseerd tijdens het duel. Mitchell met een snel genomen vrije trap. Daar is Kviesis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bzdęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdęga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK oOo - Apex 0:4

62e minuut.
Garland is nu in balbezit. Garland geeft de bal voor. Bzdęga rent richting de bal. Bzdęga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK oOo - Apex 0:5

79e minuut.
Lopez rent richting de bal. Lopez speelt de bal door. Lowndes met een sublieme pass. Bzdęga rent richting de bal. Bzdęga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Lopez met een sublieme pass. Bacak rent richting de bal. Bacak probeert naar een medespeler te passen. Bzdęga rent richting de bal. Bzdęga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK oOo - Apex 0:6

86e minuut.
Lopez passt de bal in één keer door. Garland rent richting de bal. Garland geeft de bal voor. Bzdęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdęga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK oOo 54%, Apex 46%.
FK oOo - Apex 0:6