Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JK Karvased Kaalikad FC Spyris
liiga 352 Tactiek Nr.1
59% Balbezit 41%
32% Spel op eigen helft 68%
21 Doelpogingen 0
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.3 gemiddelde waardering 32.8
formidable Schieten average
excellent Passen adequate
adequate Verdedigen average


2e minuut.
Daar is Meidus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sihver rent richting de bal. Sihver geeft de bal voor. Udod springt en kopt de bal. Bernotas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Piktužis is nu in balbezit. Trajković onderschept slim de pass. Trajković geeft een hoge lob. Říčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Říčka schiet op doel. Bernotas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Kangur verovert de bal door een tackle van achteren. Kangur passt de bal zonder na te denken. Sihver rent richting de bal. Sihver geeft een hoge lob. Udod springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Karvased Kaalikad - FC Spyris 1:0

15e minuut.
Kačeras geeft de bal voor. Gorodov geeft een hoge lob. Sihver kopt de bal weg. Říčka rent richting de bal. Říčka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Heynen geeft een lange en hoge pass. Udod kopt de bal weg. Klungelig pakt Kozmianas de bal. Říčka is nu in balbezit. Říčka schiet op doel. Bernotas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Říčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Říčka schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Daar is Kačeras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Udod bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gorodov zal de hoekschop nemen. Říčka maakt een snoekduik en kopt de bal. Bernotas bokst de bal weg.

42e minuut.
Klungelig pakt Trajković de bal. Trajković geeft een hoge lob. Kangur kopt de bal weg. Udod is nu in balbezit. Udod schiet op doel. Bernotas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Říčka rent richting de bal. Říčka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JK Karvased Kaalikad - FC Spyris 2:0

45e minuut.
Udod bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozmianas rent richting de bal. Udod schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Udod krijgt een gele kaart. Kozmianas raakt geblesseerd tijdens het duel. Babakinas komt het veld opgelopen. Cigleris komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JK Karvased Kaalikad 35%, FC Spyris 65%.
JK Karvased Kaalikad - FC Spyris 2:0

50e minuut.
Trajković geeft de bal voor. Daar is Kozmianas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Udod bereikt de bal nog maar net als eerste. Udod draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JK Karvased Kaalikad - FC Spyris 3:0

52e minuut.
Lahesaar met een sublieme pass. Kangur heeft problemen om de bal te vangen. Kangur passt de bal met de wreef. Říčka heeft problemen om de bal te vangen. Říčka haalt uit met een fantastische trap. Paal!

54e minuut.
Lahesaar probeert naar een medespeler te passen. Kangur is nu in balbezit. Kangur passt de bal in één keer door. Lahesaar geeft een lange en hoge pass. Říčka maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cigleris trapt de bal weg van het doel. Lahesaar kopt de bal weg. Daar is Říčka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Říčka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Heynen geeft een hoge lob. Kačeras kopt de bal weg. Liivak geeft een lange en hoge pass. Gorodov is nu in balbezit. Gorodov geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Heynen geeft een lange en hoge pass. Udod bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačeras maakt een afschuwelijke overtreding. Kačeras krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Kozmianas geeft een hoge lob. Inworp. Gorodov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Liivak is nu in balbezit. Liivak geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Sihver probeert naar een medespeler te passen. Říčka is nu in balbezit. Sihver geeft een lange en hoge pass. Udod maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Karvased Kaalikad - FC Spyris 4:0

83e minuut.
Klungelig pakt Sihver de bal. Sihver geeft de bal voor. Klungelig pakt Kačeras de bal. Říčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Říčka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Karvased Kaalikad - FC Spyris 5:0

85e minuut.
Kozmianas rent richting de bal. Kozmianas geeft een hoge lob. Kangur kan de bal niet met de borst controleren. Říčka rent richting de bal. Říčka draait met de bal, schiet en ... Cigleris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Říčka rent richting de bal. Říčka geeft een lange en hoge pass. Udod is nu in balbezit. Udod geeft de bal voor. Cigleris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Udod bereikt de bal nog maar net als eerste. Kangur rent richting de bal. Kangur passt de bal met de wreef. Říčka is nu in balbezit. Říčka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JK Karvased Kaalikad 30%, FC Spyris 70%.
JK Karvased Kaalikad - FC Spyris 5:0