Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sodininkas Scotti
sodas Tactiek 4_1_3_1_1
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
33.7 gemiddelde waardering 42.8
goed Schieten solide
redelijk Passen solide
zwak Verdedigen goed


1e minuut.
Bratušek rent richting de bal. Néné verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Rossato zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Rossato moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Rossato schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

7e minuut.
Kłosowski geeft een hoge lob. Mehmet Raşit probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pérez Oliveros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Néné rent richting de bal. Néné schiet op doel. Ötün kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Kłosowski geeft de bal voor. Daar is Pérez Oliveros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cirilo rent richting de bal. Néné onderschept slim de pass. Néné schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Sánchez Soler onderschept slim de pass. Sánchez Soler passt de bal in één keer door. Mehmet Raşit met een sublieme pass. Mostowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mostowiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Bratušek kopt de bal weg. Gałczyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cirilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Gałczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kłosowski geeft een hoge lob. Gałczyński kopt de bal weg. Kardoš geeft een lange en hoge pass. Néné krijgt zijn hoofd ertegen. Ötün maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sodininkas - Scotti 0:1

37e minuut.
Gałczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Oliveros begaat een overtreding. Gałczyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kardoš zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bratušek rent richting de bal. Néné verovert de bal door een tackle van achteren. Néné schiet op doel. Ötün kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Cirilo probeert naar een medespeler te passen. Mostowiak is nu in balbezit. Kłosowski begaat een overtreding. Mostowiak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mehmet Raşit zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vivas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Mostowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sodininkas 52%, Scotti 48%.
Sodininkas - Scotti 0:1

46e minuut.
Švagžlis komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Sánchez Soler rent richting de bal. Kłosowski onderschept slim de pass. Kłosowski passt de bal zonder na te denken. Néné is nu in balbezit. Néné haalt uit met een fantastische trap. Ötün kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Ferlito probeert naar een medespeler te passen. Cirilo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Peters de bal. Mostowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mostowiak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vivas speelt de bal door. Mehmet Raşit is nu in balbezit. Mehmet Raşit passt de bal in één keer door. Mostowiak rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Ferlito bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferlito met een sublieme pass. Kardoš heeft problemen om de bal te vangen. Švagžlis is nu in balbezit. Švagžlis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Inworp. Karmé komt het veld opgelopen. Oliva komt het veld opgelopen. Čečekovas komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Quarina geeft de bal voor. Kardoš rent richting de bal. Kardoš geeft de bal voor. Néné maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sodininkas - Scotti 0:2

68e minuut.
Daar is Karmé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karmé geeft een lange en hoge pass. Daar is Ferlito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Švagžlis verovert de bal door een tackle van achteren. Švagžlis haalt uit met een fantastische trap. Vivas bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Bratušek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kardoš kopt de bal weg. Néné rent richting de bal. Néné draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sodininkas - Scotti 0:3

78e minuut.
Sánchez Soler probeert naar een medespeler te passen. Karmé is nu in balbezit. Karmé passt de bal zonder na te denken. Švagžlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Švagžlis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Bratušek maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Karmé bereikt de bal nog maar net als eerste. Švagžlis rent richting de bal. Švagžlis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sodininkas - Scotti 1:3

85e minuut.
Kłosowski passt de bal in één keer door. Kardoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardoš passt de bal zonder na te denken. Gałczyński rent richting de bal. Gałczyński haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sodininkas - Scotti 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sodininkas 65%, Scotti 35%.
Sodininkas - Scotti 1:4