Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-19 19:41
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Korona Deaf Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 974
Korona Deaf HKS Albatros
Normal deaf 2 Tactiek now
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 4
43.5 gemiddelde waardering 47.3
good Schieten formidable
good Passen solid
average Verdedigen solid


2e minuut.
Krzyżykowski passt de bal in één keer door. Zarug geeft een lange en hoge pass. Wolik rent richting de bal. Wolik draait met de bal, schiet en ... Verelst werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Verelst met een harde bal richting middenveld. Nadiri kopt de bal weg. Kłus heeft problemen om de bal te vangen. Apreotesei is nu in balbezit. Apreotesei haalt uit met een fantastische trap. Winiarek bokst de bal weg.

4e minuut.
Matito speelt de bal door. Hirsig bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirsig passt de bal met de wreef. Daar is Marcisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcisz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Korona Deaf - HKS Albatros 0:1

10e minuut.
Nadiri is nu in balbezit. Nadiri passt de bal in één keer door. Hirsig met een sublieme pass. Marcisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcisz schiet op doel. Winiarek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Klungelig pakt Matito de bal. Jarmolik verovert de bal door een tackle van achteren. Jarmolik passt de bal met de wreef. Wolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolik schiet op doel. Verelst bokst de bal weg.

23e minuut.
Ciężkowski onderschept slim de pass. Ciężkowski passt de bal met de wreef. Hirsig rent richting de bal. Hirsig geeft een hoge lob. Marcisz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Korona Deaf - HKS Albatros 0:2

26e minuut.
Buitenspel voor Rygielski. Goede buitenspelval van de verdediging. Dunaj neemt vlug de vrije trap. Daar is Rembrak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcisz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hirsig zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Kłus de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nadiri controleert de bal met de borst. Winiarek probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Nadiri is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Korona Deaf - HKS Albatros 0:3

29e minuut.
Hirsig bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirsig probeert naar een medespeler te passen. Dunaj is nu in balbezit. Ciężkowski rent richting de bal. Ciężkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Zarug met een sublieme pass. Jarmolik rent richting de bal. Jarmolik passt de bal zonder na te denken. Wolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolik schiet op doel. Verelst probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Hirsig probeert naar een medespeler te passen. Apreotesei is nu in balbezit. Apreotesei passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Marcisz de bal. Marcisz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Jarmolik is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nadiri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Apreotesei rent richting de bal. Apreotesei schiet op doel. Winiarek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Verev heeft problemen om de bal te vangen. Ciężkowski is nu in balbezit. Ciężkowski passt de bal in één keer door. Nadiri controleert de bal met de borst. Nadiri geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Korona Deaf 65%, HKS Albatros 35%.
Korona Deaf - HKS Albatros 0:3

47e minuut.
Hapka met een sublieme pass. Krzyżykowski speelt de bal door. Wolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolik haalt uit met een fantastische trap. Verelst probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Korona Deaf - HKS Albatros 1:3

49e minuut.
Ciężkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rembrak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ciężkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dunaj met een snel genomen vrije trap. Hirsig is nu in balbezit. Hirsig geeft een hoge lob. Nadiri is nu in balbezit. Nadiri geeft een lange en hoge pass. Winiarek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Apreotesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Apreotesei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Korona Deaf - HKS Albatros 1:4

53e minuut.
Klungelig pakt Hirsig de bal. Cierzniak onderschept slim de pass. Cierzniak passt de bal zonder na te denken. Apreotesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Apreotesei schiet op doel. Winiarek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Ciężkowski rent richting de bal. Rembrak begaat een overtreding. Ciężkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Rembrak speelt de bal door. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dunaj neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Hirsig met een sublieme pass. Nadiri is nu in balbezit. Nadiri passt de bal in één keer door. Marcisz is nu in balbezit. Marcisz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Apreotesei is nu in balbezit. Apreotesei draait met de bal, schiet en ... Winiarek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Wolik stond buitenspel. Dunaj neemt vlug de vrije trap. Cierzniak kan de bal niet met de borst controleren. Apreotesei is nu in balbezit. Apreotesei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Korona Deaf - HKS Albatros 1:5

66e minuut.
Nadiri rent richting de bal. Apreotesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiri probeert naar een medespeler te passen. Marcisz rent richting de bal. Marcisz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Verelst niet meer kan verder spelen. Monjardim komt het veld opgelopen. Hapka maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Wolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Dunaj probeert naar een medespeler te passen. Hirsig bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirsig passt de bal met de wreef. Apreotesei heeft problemen om de bal te vangen. Apreotesei draait met de bal, schiet en ... Winiarek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Zarug verovert de bal door een tackle van achteren. Zarug probeert naar een medespeler te passen. Jarmolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarmolik haalt uit met een fantastische trap. Mateescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Hirsig is nu in balbezit. Hirsig passt de bal met de wreef. Dunaj probeert naar een medespeler te passen. Ciężkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciężkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Cierzniak is nu in balbezit. Cierzniak geeft een hoge lob. Wolik is nu in balbezit. Wolik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Korona Deaf - HKS Albatros 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Korona Deaf 56%, HKS Albatros 44%.
Korona Deaf - HKS Albatros 2:5