Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-19 19:22
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: FC Spartak Sliač Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7703
FC Spartak Sliač OFK Veľké Kostoľany
rainbow Tactiek 4-3-3 (DIAMANT)
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
41.3 gemiddelde waardering 58.3
good Schieten outstanding
adequate Passen very good
solid Verdedigen very good


5e minuut.
Daar is Slovenčiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šlambora is nu in balbezit. Šlambora geeft een hoge lob. Šahbegović is nu in balbezit. Šahbegović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Hadyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šahbegović rent richting de bal. Šahbegović haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Grisa geeft een lange en hoge pass. Molčan bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajnyak maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Krajnyak naar de kleedkamers voor een vroege douche.

10e minuut.
Peixeiro passt de bal zonder na te denken. Llubani is nu in balbezit. Espada onderschept slim de pass. Šahbegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šahbegović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Šlambora met een snelle inworp. Slovenčiak is nu in balbezit. Bottan verovert de bal door een tackle van achteren. Bottan haalt uit met een fantastische trap. Hadyk probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Šahbegović speelt de bal door. Bottan is nu in balbezit. Hadyk onderschept slim de pass. Espada verovert de bal door een tackle van achteren. Espada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Šlambora rent richting de bal. Šlambora speelt de bal door. Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. Espada haalt uit met een fantastische trap. Ontko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Sliač - OFK Veľké Kostoľany 0:1

29e minuut.
Santana kopt de bal weg. Bottan geeft de bal voor. Šahbegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šahbegović draait met de bal, schiet en ... Ontko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Sliač - OFK Veľké Kostoľany 0:2

32e minuut.
Lokaj raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. van Vleuten komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Peixeiro passt de bal met de wreef. Daar is Šlambora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šlambora probeert naar een medespeler te passen. Šahbegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šahbegović draait met de bal, schiet en ... Ontko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Molčan rent richting de bal. Nalepa geeft een lange en hoge pass. Santana probeert de bal met de borst te controleren. Satarák rent richting de bal. Satarák haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Molčan is nu in balbezit. Molčan schiet op doel. Paal!

39e minuut.
Nalepa kopt de bal weg. Tomčány is nu in balbezit. Šlambora begaat een overtreding. Šlambora krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Peixeiro passt de bal zonder na te denken. Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. Tropiak speelt de bal door. Šahbegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šahbegović draait met de bal, schiet en ... Ontko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Spartak Sliač 52%, OFK Veľké Kostoľany 48%.
FC Spartak Sliač - OFK Veľké Kostoľany 0:2

48e minuut.
Peixeiro passt de bal met de wreef. Tropiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tropiak geeft een lange en hoge pass. Šahbegović is nu in balbezit. Šahbegović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Sliač - OFK Veľké Kostoľany 0:3

49e minuut.
Daar is Satarák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bottan rent richting de bal. Llubani verovert de bal door een tackle van achteren. Espada onderschept slim de pass. Espada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Doeltrap. Handrlica komt het veld opgelopen.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tropiak met een snelle inworp. Nalepa rent richting de bal. Šahbegović onderschept slim de pass. Šahbegović haalt uit met een fantastische trap. Ontko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Šahbegović geeft een lange en hoge pass. Bottan kopt de bal weg. Daar is Hadyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espada is nu in balbezit. Espada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Llubani geeft de bal voor. Ödemiş onderschept slim de pass. Molčan bereikt de bal nog maar net als eerste. Molčan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Sliač - OFK Veľké Kostoľany 1:3

71e minuut.
Espada passt de bal in één keer door. Daar is Tropiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tropiak probeert naar een medespeler te passen. Bottan is nu in balbezit. Bottan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Tropiak met een sublieme pass. Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. Espada passt de bal met de wreef. Šahbegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šahbegović schiet op doel. Ontko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Sliač - OFK Veľké Kostoľany 1:4

79e minuut.
Šavel probeert de bal met de borst te controleren. Bottan bereikt de bal nog maar net als eerste. Llubani begaat een overtreding. Llubani krijgt een gele kaart. Bottan raakt geblesseerd tijdens het duel. Peixeiro komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Ontko trapt de bal weg van het doel. Tropiak kopt de bal weg. Šahbegović rent richting de bal. Šahbegović draait met de bal, schiet en ... Ontko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Sliač - OFK Veľké Kostoľany 1:5

82e minuut.
Grisa probeert naar een medespeler te passen. Šavel bereikt de bal nog maar net als eerste. Espada onderschept slim de pass. Šahbegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šahbegović schiet op doel. Ontko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Molčan verovert de bal door een tackle van achteren. Peixeiro onderschept slim de pass. Peixeiro geeft de bal voor. Bottan is nu in balbezit. Bottan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Spartak Sliač 57%, OFK Veľké Kostoľany 43%.
FC Spartak Sliač - OFK Veľké Kostoľany 1:5