Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Goferva FC 7 de agosto
12.0-N Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
12% Spel op eigen helft 88%
53 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.2 gemiddelde waardering 30.4
excellent Schieten average
excellent Passen average
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Tinjacá speelt de bal door. Waleczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleczek passt de bal in één keer door. Pabón heeft problemen om de bal te vangen. Pabón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Higuera rent richting de bal. Becerra rent richting de bal. Becerra passt de bal zonder na te denken. Pabón bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Becerra rent richting de bal. Becerra passt de bal zonder na te denken. Pabón rent richting de bal. Pabón schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Goferva FC - 7 de agosto 1:0

9e minuut.
Becerra onderschept slim de pass. Becerra geeft een hoge lob. Waleczek probeert de bal aan de voet te houden. Waleczek schiet op doel. Hrubesch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Goferva FC - 7 de agosto 2:0

10e minuut.
Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerra passt de bal met de wreef. Villegas met een sublieme pass. Pabón is nu in balbezit. Pabón draait met de bal, schiet en ... Paal!

11e minuut.
Kabała probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Palomino neemt de hoekschop. Waleczek is nu in balbezit. Waleczek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Kabała de bal onder controle te krijgen. Palomino bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomino passt de bal met de wreef. Pabón rent richting de bal. Pabón haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Goferva FC - 7 de agosto 3:0

13e minuut.
Palomino passt de bal in één keer door. Kabała rent richting de bal. Pabón verovert de bal door een tackle van achteren. Pabón haalt uit met een fantastische trap. Hrubesch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Goferva FC - 7 de agosto 4:0

15e minuut.
Villegas rent richting de bal. Villegas passt de bal zonder na te denken. Pabón bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabón haalt uit met een fantastische trap. Hrubesch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Goferva FC - 7 de agosto 5:0

19e minuut.
Pabón probeert naar een medespeler te passen. Villegas rent richting de bal. Villegas passt de bal in één keer door. Pabón is nu in balbezit. Pabón draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Goferva FC - 7 de agosto 6:0

23e minuut.
Becerra rent richting de bal. Becerra passt de bal zonder na te denken. Waleczek rent richting de bal. Waleczek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Goferva FC - 7 de agosto 7:0

24e minuut.
Palomino geeft de bal voor. Daar is Pabón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rubiano speelt de bal door. Pabón probeert de bal met de borst te controleren. Pabón draait met de bal, schiet en ... Hrubesch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Goferva FC - 7 de agosto 8:0

28e minuut.
Palomino speelt de bal door. Waleczek is nu in balbezit. Waleczek passt de bal zonder na te denken. Pabón is nu in balbezit. Pabón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Goferva FC - 7 de agosto 9:0

32e minuut.
Pabón rent richting de bal. Pabón met een sublieme pass. Becerra speelt de bal door. Waleczek rent richting de bal. Waleczek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Goferva FC - 7 de agosto 10:0

33e minuut.
Becerra passt de bal zonder na te denken. Waleczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleczek passt de bal in één keer door. Pabón rent richting de bal. Pabón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Goferva FC - 7 de agosto 11:0

35e minuut.
Pabón verovert de bal door een tackle van achteren. Pabón speelt de bal door. Tinjacá met een sublieme pass. Daar is Waleczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waleczek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Doeltrap. Hrubesch met een harde bal richting middenveld. Tinjacá kopt de bal weg. Waleczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleczek draait met de bal, schiet en ... Hrubesch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Palomino passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Waleczek de bal. Waleczek probeert naar een medespeler te passen. Villegas geeft de bal voor. Waleczek krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Alfaro rent richting de bal. Palomino bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomino geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pabón de bal. Pabón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Rocha met een sublieme pass. Palomino met een sublieme pass. Villegas probeert naar een medespeler te passen. Pabón rent richting de bal. Pabón draait met de bal, schiet en ... Hrubesch bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Goferva FC - 7 de agosto 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goferva FC 17%, 7 de agosto 83%.
Goferva FC - 7 de agosto 12:0

48e minuut.
Tinjacá probeert naar een medespeler te passen. Daar is Palomino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palomino speelt de bal door. Waleczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleczek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Goferva FC - 7 de agosto 13:0

49e minuut.
Higuera passt de bal in één keer door. Waleczek rent richting de bal. Waleczek passt de bal in één keer door. Pabón is nu in balbezit. Pabón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Becerra geeft een hoge lob. Hrubesch probeert naar een medespeler te passen. Palomino kopt de bal weg. Waleczek heeft problemen om de bal te vangen. Waleczek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Goferva FC - 7 de agosto 14:0

54e minuut.
Becerra probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pabón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pabón passt de bal met de wreef. Waleczek is nu in balbezit. Waleczek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Pabón is nu in balbezit. Rubiano rent richting de bal. Pabón schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pabón krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Kabała rent richting de bal. Kabała geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villegas met een snelle inworp. Becerra geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Villegas is nu in balbezit. Villegas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pabón de bal. Pabón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Goferva FC - 7 de agosto 15:0

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hrubesch trapt de bal weg. Villegas kopt de bal weg. Pabón rent richting de bal. Pabón haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Palomino geeft de bal voor. Klungelig pakt Rubiano de bal. Pabón rent richting de bal. Waleczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleczek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Goferva FC - 7 de agosto 16:0

71e minuut.
Preciado passt de bal met de wreef. Rocha heeft problemen om de bal te vangen. Rocha speelt de bal door. Pabón rent richting de bal. Pabón schiet op doel. Hrubesch bokst de bal weg. Waleczek rent richting de bal. De bal raakt de paal. Pabón bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Goferva FC - 7 de agosto 17:0

74e minuut.
Villegas kopt de bal weg. Waleczek heeft problemen om de bal te vangen. Rubiano is nu in balbezit. Pabón rent richting de bal. Pabón draait met de bal, schiet en ... Hrubesch bokst de bal weg.

78e minuut.
Palomino probeert naar een medespeler te passen. Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Villegas passt de bal met de wreef. Waleczek rent richting de bal. Waleczek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pabón heeft problemen om de bal te vangen. Pabón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Hrubesch trapt de bal weg. Adamčák kopt de bal weg. Daar is Higuera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pabón bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabón schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pabón bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabón geeft de bal voor. Waleczek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Goferva FC - 7 de agosto 18:0

81e minuut.
Rocha is nu in balbezit. Rocha passt de bal zonder na te denken. Peláez is nu in balbezit. Peláez geeft een lange en hoge pass. Waleczek kopt de bal weg. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Rubiano geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villegas met een snelle inworp. Pabón bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabón geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Hrubesch trapt de bal weg. Villegas kopt de bal weg. Pabón is nu in balbezit. Pabón draait met de bal, schiet en ... Hrubesch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Goferva FC - 7 de agosto 19:0

87e minuut.
Alfaro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Palomino rent richting de bal. Palomino probeert naar een medespeler te passen. Pabón bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabón haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Waleczek is nu in balbezit. Waleczek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Goferva FC - 7 de agosto 20:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goferva FC 7%, 7 de agosto 93%.
Goferva FC - 7 de agosto 20:0