Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-19 19:42
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Stadion im. Cedrica Dole'a
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8236
Real Miniszewo FC_Bronx
Milan Tactiek att
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
31.4 gemiddelde waardering 31.2
adequate Schieten average
weak Passen poor
average Verdedigen weak


1e minuut.
Kokoszka trapt de bal weg. Quesada rent richting de bal. Quesada passt de bal in één keer door. Sánchez Quiroga rent richting de bal. Sánchez Quiroga haalt uit met een fantastische trap. Dymion probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nymoen met de inworp. Stojanowski rent richting de bal. Jaranowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jaranowski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Smoła is nu in balbezit. Smoła geeft een lange en hoge pass. Banaszyński is nu in balbezit. Sánchez Quiroga onderschept slim de pass. Sánchez Quiroga draait met de bal, schiet en ... Dymion kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Jaranowski passt de bal in één keer door. Sánchez Quiroga is nu in balbezit. Sánchez Quiroga speelt de bal door. Skierka heeft problemen om de bal te vangen. Skierka draait met de bal, schiet en ... Dymion kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sánchez Quiroga is nu in balbezit. Sánchez Quiroga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Miniszewo - FC_Bronx 1:0

16e minuut.
Faliński rent richting de bal. Smoła legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Faliński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Major neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Kokoszka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Miniszewo - FC_Bronx 1:1

27e minuut.
Banaszyński probeert de bal aan de voet te houden. Jelonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Quiroga is nu in balbezit. Sánchez Quiroga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Miniszewo 56%, FC_Bronx 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Miniszewo - FC_Bronx 1:1

46e minuut.
Vera komt het veld opgelopen. Trojanowski komt het veld opgelopen. Testorio komt het veld opgelopen. Pajkin komt het veld opgelopen. Anagnostou komt het veld opgelopen. Nowak-Kowalski komt het veld opgelopen. Château komt het veld opgelopen. Rajkowski komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Sánchez Quiroga passt de bal in één keer door. Testorio rent richting de bal. Testorio schiet op doel. Na een snelle pass probeert Negoescu de bal onder controle te krijgen. Rajkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Nymoen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nymoen passt de bal in één keer door. Nowak-Kowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Quiroga rent richting de bal. Sánchez Quiroga haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Miniszewo - FC_Bronx 2:1

63e minuut.
Jelonek is nu in balbezit. Quesada onderschept slim de pass. Quesada passt de bal zonder na te denken. Sánchez Quiroga is nu in balbezit. Sánchez Quiroga haalt uit met een fantastische trap. Paal!

72e minuut.
Major kopt de bal weg. Daar is Pajkin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anagnostou speelt de bal door. Sánchez Quiroga rent richting de bal. Sánchez Quiroga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Onay kan de bal niet met de borst controleren. Onay met een sublieme pass. Anagnostou met een sublieme pass. Testorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Testorio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pyłko komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Pyłko geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pajkin met de inworp. Anagnostou rent richting de bal. Onay geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Nymoen probeert naar een medespeler te passen. Quesada rent richting de bal. Quesada met een sublieme pass. Sánchez Quiroga rent richting de bal. Sánchez Quiroga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Miniszewo 20%, FC_Bronx 80%.
Real Miniszewo - FC_Bronx 2:1