Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-19 19:24
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: In Pablo We Trust Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 674
In Pablo We Trust Lo Lavedan
PW2 Tactiek fgg
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 31.3
matig Schieten redelijk
matig Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


19e minuut.
Lung onderschept slim de pass. Lung geeft een lange en hoge pass. Demanet kopt de bal weg. Stellone bereikt de bal nog maar net als eerste. Stellone haalt uit met een fantastische trap. Ivansuc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Cordeiro met een sublieme pass. Daar is Nicolle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Posza rent richting de bal. Dolabella verovert de bal door een tackle van achteren. Dolabella schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zimmermann is nu in balbezit. Zimmermann draait met de bal, schiet en ... Bosinceanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
In Pablo We Trust - Lo Lavedan 1:0

26e minuut.
Roessler geeft een lange en hoge pass. Daar is Zimmermann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicolle is nu in balbezit. Zimmermann verovert de bal door een tackle van achteren. Zimmermann schiet op doel. Bosinceanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Mikulicz rent richting de bal. Mikulicz geeft een hoge lob. Dolabella kopt de bal weg. Zimmermann is nu in balbezit. Zimmermann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Lehmann passt de bal met de wreef. Łącki rent richting de bal. Łącki passt de bal met de wreef. Stellone bereikt de bal nog maar net als eerste. Stellone haalt uit met een fantastische trap. Ivansuc bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Burkhardt onderschept slim de pass. Burkhardt geeft een hoge lob. Berenguel controleert de bal met de borst. Stellone is nu in balbezit. Stellone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
In Pablo We Trust - Lo Lavedan 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: In Pablo We Trust 52%, Lo Lavedan 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
In Pablo We Trust - Lo Lavedan 1:1

59e minuut.
Zimmermann speelt de bal door. Roessler rent richting de bal. Roessler passt de bal met de wreef. Dolabella is nu in balbezit. Dolabella haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Roessler bereikt de bal nog maar net als eerste. Roessler passt de bal in één keer door. Posza bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimmermann verovert de bal door een tackle van achteren. Zimmermann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
In Pablo We Trust - Lo Lavedan 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: In Pablo We Trust 41%, Lo Lavedan 59%.
In Pablo We Trust - Lo Lavedan 2:1