Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-19 19:22
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Mildo Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4428
Vskutku solídne M&T FC Barcelona92
Vskutku3 Tactiek odwarzna
51% Balbezit 49%
30% Spel op eigen helft 70%
14 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 11
49.2 gemiddelde waardering 49.3
zeer goed Schieten solide
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Ternavský passt de bal zonder na te denken. Pikuła kan de bal niet met de borst controleren. Gracia is nu in balbezit. Gracia haalt uit met een fantastische trap. Hámos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vskutku solídne M&T - FC Barcelona92 1:0

16e minuut.
Rýdel is nu in balbezit. Rac verovert de bal door een tackle van achteren. Ternavský is nu in balbezit. Rac geeft de bal voor. Gracia maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vskutku solídne M&T 29%, FC Barcelona92 71%.
Vskutku solídne M&T - FC Barcelona92 1:0

46e minuut.
Ryban komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Buitenspel voor Idziak. Goede buitenspelval van de verdediging. Noica komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Inworp. Pessagno komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Ryban speelt de bal door. Pessagno rent richting de bal. Pessagno geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gracia de bal. Gracia schiet op doel. Hámos bokst de bal weg.

68e minuut.
Ryban probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buitenspel voor Luzzi. Goede buitenspelval van de verdediging. Rac maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gracia heeft problemen om de bal te vangen. Gracia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Babics speelt de bal door. Pessagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessagno probeert naar een medespeler te passen. Ryban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryban schiet op doel. Hámos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Duprat speelt de bal door. Luzzi rent richting de bal. Kvietok schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kvietok is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Luzzi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

82e minuut.
Babics speelt de bal door. Daar is Pessagno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pessagno passt de bal met de wreef. Gracia rent richting de bal. Gracia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vskutku solídne M&T - FC Barcelona92 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vskutku solídne M&T 31%, FC Barcelona92 69%.
Vskutku solídne M&T - FC Barcelona92 2:0