Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Baltimore Arsenal FC Las vegas city
Impossible Tactiek 4-4-2-Wing OFF 2
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
61.3 gemiddelde waardering 62.9
very good Schieten formidable
very good Passen formidable
outstanding Verdedigen excellent


1e minuut.
Merik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingolfsson verovert de bal door een tackle van achteren. Ingolfsson met een sublieme pass. Perak rent richting de bal. Perak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Baltimore Arsenal FC - Las vegas city 0:1

7e minuut.
Ingolfsson met een snelle inworp. Kropop bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropop geeft een hoge lob. Paala springt en kopt de bal. Cadoro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltimore Arsenal FC - Las vegas city 0:2

10e minuut.
Stroe geeft een hoge lob. Gumier rent richting de bal. Moldovan begaat een overtreding. Gumier roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Gumier kan niet meer verder spelen. Ran komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Ran is nu in balbezit. Sasin speelt de bal door. Merik kopt de bal weg. Ran bereikt de bal nog maar net als eerste. Ran schiet op doel. Sasin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Fuller rent richting de bal. Fuller passt de bal met de wreef. Ingolfsson speelt de bal door. Perak is nu in balbezit. Perak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltimore Arsenal FC - Las vegas city 0:3

31e minuut.
Inworp. Merik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Narov rent richting de bal. Narov geeft een hoge lob. Ran krijgt zijn hoofd ertegen. Sasin bokst de bal weg.

36e minuut.
Daar is Bytnowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paala is nu in balbezit. Perak is nu in balbezit. Perak schiet op doel. Cadoro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltimore Arsenal FC - Las vegas city 0:4

45e minuut.
De Mul probeert naar een medespeler te passen. Ingolfsson met een sublieme pass. Kropop rent richting de bal. Kropop geeft een hoge lob. Paala springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltimore Arsenal FC - Las vegas city 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baltimore Arsenal FC 54%, Las vegas city 46%.
Baltimore Arsenal FC - Las vegas city 0:5

63e minuut.
Stroe geeft een lange en hoge pass. Bagus bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagus geeft de bal voor. Paala is nu in balbezit. Paala draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Taylor komt het veld opgelopen. Cheadle komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Moldovan geeft een hoge lob. Bytnowicz kopt de bal weg. Gəncəli probeert de bal aan de voet te houden. Kropop is nu in balbezit. Kropop haalt uit met een fantastische trap. Cadoro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Bagus heeft problemen om de bal te vangen. Narov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagus rent richting de bal. Narov verovert de bal door een tackle van achteren. Narov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Daar is Bytnowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ingolfsson met een sublieme pass. Fuller probeert naar een medespeler te passen. Paala rent richting de bal. Paala draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Narov verovert de bal door een tackle van achteren. Narov passt de bal met de wreef. Merik is nu in balbezit. Merik geeft een hoge lob. Ran rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltimore Arsenal FC - Las vegas city 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baltimore Arsenal FC 47%, Las vegas city 53%.
Baltimore Arsenal FC - Las vegas city 1:5