Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chricy FC FC KipKøntë
451 Tactiek Attack
41% Balbezit 59%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 28
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.6 gemiddelde waardering 45.9
poor Schieten excellent
poor Passen good
poor Verdedigen solid


2e minuut.
Kanda speelt de bal door. Daar is Abol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abol passt de bal zonder na te denken. Kanda controleert de bal met de borst. Kanda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chricy FC - FC KipKøntë 0:1

4e minuut.
Kuszende rent richting de bal. Kuszende geeft een lange en hoge pass. Saitoti kopt de bal weg. Badea rent richting de bal. Badea passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Saitoti probeert de bal aan de voet te houden. Kibet bereikt de bal nog maar net als eerste. Abol geeft de bal voor. Badea is nu in balbezit. Badea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chricy FC - FC KipKøntë 0:2

8e minuut.
Kuszende met de inworp. Abol geeft een hoge lob. Badea rent richting de bal. Badea draait met de bal, schiet en ... Kwach probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chricy FC - FC KipKøntë 0:3

11e minuut.
Ochiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Saitoti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ochiang raakt geblesseerd tijdens het duel. Saitoti met een sublieme pass. Ochiang legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Abol stond buitenspel. Misoi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Osewe kopt de bal weg. Thuku rent richting de bal. Thuku draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Kiptanui verovert de bal door een tackle van achteren. Kiptanui geeft een hoge lob. Abol kopt de bal weg. Ochiang rent richting de bal. Ochiang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Klungelig pakt Thuku de bal. Kanda speelt de bal door. Daar is Ochiang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochiang draait met de bal, schiet en ... Saitoti probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kuszende zal de hoekschop nemen. Kanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanda haalt uit met een fantastische trap. Saitoti probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Abol geeft de bal voor. Daar is Ochiang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thuku is nu in balbezit. Abol is nu in balbezit. Abol haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kwach met een harde bal richting middenveld. Kanda kopt de bal weg. Kuszende probeert naar een medespeler te passen. Abol rent richting de bal. Abol geeft een lange en hoge pass. Kwach bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Yego zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Osewe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibet met een sublieme pass. Klungelig pakt Abol de bal. Abol geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Daar is Badea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badea probeert naar een medespeler te passen. Kuszende met een sublieme pass. Abol is nu in balbezit. Abol passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Chricy FC - FC KipKøntë 0:4

44e minuut.
Abol heeft problemen om de bal te vangen. Kanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanda passt de bal zonder na te denken. Abol rent richting de bal. Abol draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Chricy FC - FC KipKøntë 0:5

45e minuut.
Kanda kopt de bal weg. Kuszende kan de bal niet met de borst controleren. Abol bereikt de bal nog maar net als eerste. Abol geeft de bal voor. Ochiang krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Misoi kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Chricy FC - FC KipKøntë 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chricy FC 71%, FC KipKøntë 29%.
Chricy FC - FC KipKøntë 0:6

49e minuut.
Kuszende speelt de bal door. Daar is Abol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abol met een sublieme pass. Ochiang heeft problemen om de bal te vangen. Ochiang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kiptanui geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Letipilia met de inworp. Thuku bereikt de bal nog maar net als eerste. Thuku schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Asiedu is nu in balbezit. Kanda verovert de bal door een tackle van achteren. Kanda probeert naar een medespeler te passen. Ochiang rent richting de bal. Ochiang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Kuszende rent richting de bal. Kuszende passt de bal zonder na te denken. Abol probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ochiang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochiang haalt uit met een fantastische trap. Kwach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Badea rent richting de bal. Badea passt de bal zonder na te denken. Abol rent richting de bal. Abol draait met de bal, schiet en ... Kwach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chricy FC - FC KipKøntë 0:7

63e minuut.
Saitoti geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Badea met een snelle inworp. Ochiang rent richting de bal. Ochiang geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kwach probeert wanhopig de bal te grijpen. Abol bereikt de bal nog maar net als eerste. Abol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chricy FC - FC KipKøntë 0:8

71e minuut.
Misoi rent richting de bal. Abol verovert de bal door een tackle van achteren. Abol speelt de bal door. Ochiang heeft problemen om de bal te vangen. Ochiang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Abol bereikt de bal nog maar net als eerste. Abol speelt de bal door. Ochiang rent richting de bal. Ochiang haalt uit met een fantastische trap. Kwach probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chricy FC - FC KipKøntë 0:9

75e minuut.
Badea geeft de bal voor. Kuszende heeft problemen om de bal te vangen. Kuszende passt de bal in één keer door. Kanda rent richting de bal. Kanda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Asiedu rent richting de bal. Ochiang onderschept slim de pass. Ochiang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chricy FC - FC KipKøntë 0:10

80e minuut.
Misoi onderschept slim de pass. Kanda verovert de bal door een tackle van achteren. Abol met een sublieme pass. Ochiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochiang haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Kuszende speelt de bal door. Klungelig pakt Abol de bal. Abol haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Misoi de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chricy FC - FC KipKøntë 0:11

86e minuut.
Letipilia is nu in balbezit. Gitonga is nu in balbezit. Letipilia begaat een overtreding. Letipilia krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Abol geeft een hoge lob. Daar is Badea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badea probeert naar een medespeler te passen. Kanda rent richting de bal. Kanda draait met de bal, schiet en ... Kwach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Chricy FC - FC KipKøntë 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chricy FC 67%, FC KipKøntë 33%.
Chricy FC - FC KipKøntë 0:12