Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-26 19:23
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: fc.YANNOU Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3780
Les ARAVIS RO.maniac
Da Tactiek RO 532 A
56% Balbezit 44%
26% Spel op eigen helft 74%
26 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 32.7
zeer goed Schieten matig
matig Passen zwak
goed Verdedigen matig


1e minuut.
Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter passt de bal zonder na te denken. Brasseur rent richting de bal. Bongiorni verovert de bal door een tackle van achteren. Bongiorni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Lagarde rent richting de bal. Bicheru schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lagarde is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bour met een snel genomen vrije trap. Bongiorni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bongiorni schiet op doel. Tamusonis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Richter probeert naar een medespeler te passen. Lagarde heeft problemen om de bal te vangen. Bour met een sublieme pass. Bongiorni rent richting de bal. Bongiorni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Tamusonis met een harde bal richting middenveld. Bour kopt de bal weg. Lagarde bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Bour met een snelle inworp. Lagarde bereikt de bal nog maar net als eerste. Kypourgos begaat een overtreding. Lagarde is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bour komt bij de bal en schiet. Tamusonis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bongiorni krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Brasseur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bongiorni onderschept slim de pass. Bongiorni probeert naar een medespeler te passen. Richter is nu in balbezit. Richter haalt uit met een fantastische trap. Tamusonis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Casados de bal. Bongiorni bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Pasquier probeert naar een medespeler te passen. Daar is Charbonnier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crişan begaat een overtreding. Crişan krijgt een gele kaart. Charbonnier is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pasquier zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Casados, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lagarde rent richting de bal. Lagarde schiet op doel. Tamusonis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Pasquier passt de bal zonder na te denken. Bongiorni is nu in balbezit. Rigaud rent richting de bal. Bongiorni verovert de bal door een tackle van achteren. Bongiorni schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Les ARAVIS - RO.maniac 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les ARAVIS 32%, RO.maniac 68%.
Les ARAVIS - RO.maniac 1:0

46e minuut.
Teller komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Bongiorni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bongiorni geeft een hoge lob. Bour rent richting de bal. Lagarde bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagarde haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Pasquier probeert naar een medespeler te passen. Ozera is nu in balbezit. Schmitt rent richting de bal. Ozera verovert de bal door een tackle van achteren. Ozera schiet op doel. Teller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Bogers met een sublieme pass. Klungelig pakt Bongiorni de bal. Bongiorni passt de bal met de wreef. Daar is Richter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Richter schiet op doel. Tamusonis bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bour geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bongiorni maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Bongiorni rent richting de bal. Bongiorni geeft een lange en hoge pass. Bicheru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Richter rent richting de bal. Richter draait met de bal, schiet en ... Tamusonis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Brasseur is nu in balbezit. Charbonnier onderschept slim de pass. Charbonnier probeert naar een medespeler te passen. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les ARAVIS - RO.maniac 2:0

81e minuut.
Casados geeft de bal voor. Charbonnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Charbonnier speelt de bal door. Richter rent richting de bal. Richter haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Les ARAVIS - RO.maniac 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les ARAVIS 21%, RO.maniac 79%.
Les ARAVIS - RO.maniac 3:0