Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-26 18:23
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Tineretul Arad Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 4698
Tineretul Arad bobartanii-interisti
Juniori upgraded Tactiek 433 eu at
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
3 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 7
42.8 gemiddelde waardering 44.3
goed Schieten matig
solide Passen redelijk
redelijk Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Dobrin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Drost komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Sigel neemt vlug de vrije trap. Ciocan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagaldyev is nu in balbezit. Ciocan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tagaldyev is nu in balbezit. Tagaldyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tineretul Arad - bobartanii-interisti 0:1

18e minuut.
Cavada rent richting de bal. Tagliaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Tagaldyev zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Tagaldyev naar de kleedkamers voor een vroege douche. Tagliaro raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

31e minuut.
Coteanu heeft problemen om de bal te vangen. Postelnicu rent richting de bal. Coteanu begaat een overtreding. Coteanu krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Ogăraru probeert naar een medespeler te passen. Skrobot kopt de bal weg. Kolęda heeft problemen om de bal te vangen. Coteanu rent richting de bal. Coteanu haalt uit met een fantastische trap. Coroianu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tineretul Arad 57%, bobartanii-interisti 43%.
Tineretul Arad - bobartanii-interisti 0:1

59e minuut.
Ciocan rent richting de bal. Cavada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocan verovert de bal door een tackle van achteren. Ciocan schiet op doel. Ogăraru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tineretul Arad - bobartanii-interisti 0:2

62e minuut.
Sales neemt vlug de vrije trap. Buitenspel voor Skrobot. Goede buitenspelval van de verdediging. Kolęda neemt vlug de vrije trap. Peloso rent richting de bal. Peloso schiet op doel. Ogăraru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Klungelig pakt Drost de bal. Szydłowski is nu in balbezit. Drost begaat een overtreding. Drost krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Stratulat verovert de bal door een tackle van achteren. Stratulat geeft een lange en hoge pass. Lindemboin kopt de bal weg. Drost rent richting de bal. Drost geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Lindemboin kopt de bal weg. Postelnicu geeft een lange en hoge pass. Ciocan is nu in balbezit. Ciocan draait met de bal, schiet en ... Ogăraru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tineretul Arad - bobartanii-interisti 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tineretul Arad 41%, bobartanii-interisti 59%.
Tineretul Arad - bobartanii-interisti 0:3