Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-26 19:15
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Simon Tibor Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2663
Lakatlan-szigetek Kiskunhalasi Akadémia
ft j Tactiek átállás att
59% Balbezit 41%
21% Spel op eigen helft 79%
20 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
56.5 gemiddelde waardering 32
excellent Schieten adequate
solid Passen adequate
formidable Verdedigen poor


2e minuut.
Orbán speelt de bal door. Géczy is nu in balbezit. Géczy passt de bal zonder na te denken. Felföldi rent richting de bal. Felföldi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Géczy geeft de bal voor. Felföldi is nu in balbezit. Kosztolányi is nu in balbezit. Felföldi verovert de bal door een tackle van achteren. Felföldi haalt uit met een fantastische trap. Utasi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Felföldi geeft een hoge lob. Bártfai is nu in balbezit. Takó is nu in balbezit. Bártfai onderschept slim de pass. Bártfai geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Nádor is nu in balbezit. Nádor geeft een lange en hoge pass. Felföldi is nu in balbezit. Felföldi schiet op doel. Utasi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Bártfai heeft problemen om de bal te vangen. Bártfai geeft de bal voor. Wtorek is nu in balbezit. Wtorek schiet op doel. Utasi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lakatlan-szigetek - Kiskunhalasi Akadémia 1:0

16e minuut.
Dumoulin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dobszay komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Bártfai geeft een lange en hoge pass. Utasi met een sublieme pass. Géczy kopt de bal weg. Felföldi is nu in balbezit. Felföldi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lakatlan-szigetek - Kiskunhalasi Akadémia 2:0

27e minuut.
Orbán verovert de bal door een tackle van achteren. Orbán passt de bal zonder na te denken. Géczy met een sublieme pass. Wtorek rent richting de bal. Wtorek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Arata met een sublieme pass. Géczy rent richting de bal. Géczy met een sublieme pass. Felföldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Felföldi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Géczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Géczy geeft een hoge lob. Daar is Kosztolányi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Felföldi rent richting de bal. Felföldi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Wtorek de bal. Wtorek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Navarro geeft een lange en hoge pass. Géczy geeft de bal voor. Klungelig pakt Takó de bal. Felföldi is nu in balbezit. Felföldi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Dobszay rent richting de bal. Wtorek verovert de bal door een tackle van achteren. Wtorek geeft een lange en hoge pass. Felföldi rent richting de bal. Felföldi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lakatlan-szigetek - Kiskunhalasi Akadémia 3:0

40e minuut.
Kosztolányi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Géczy met een snelle inworp. Felföldi is nu in balbezit. Felföldi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Klungelig pakt Brosch de bal. Arata rent richting de bal. Brosch onderschept slim de pass. Brosch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Arata geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nádor de bal. Orbán rent richting de bal. Orbán passt de bal zonder na te denken. Géczy geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lakatlan-szigetek 22%, Kiskunhalasi Akadémia 78%.
Lakatlan-szigetek - Kiskunhalasi Akadémia 3:0

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nádor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bártfai rent richting de bal. Bártfai geeft een lange en hoge pass. Felföldi maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Utasi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lakatlan-szigetek - Kiskunhalasi Akadémia 4:0

62e minuut.
Tömöri probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ludányi de bal. Orbán geeft de bal voor. Felföldi rent richting de bal. Felföldi draait met de bal, schiet en ... Utasi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Bártfai bereikt de bal nog maar net als eerste. Bártfai met een sublieme pass. Dobszay bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbán verovert de bal door een tackle van achteren. Orbán geeft de bal voor. Utasi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Obrenić probeert naar een medespeler te passen. Tömöri is nu in balbezit. Tömöri probeert naar een medespeler te passen. Devliegher geeft een hoge lob. Felföldi maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Moromete onderschept slim de pass. Orbán bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbán geeft een lange en hoge pass. Wtorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wtorek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lakatlan-szigetek 20%, Kiskunhalasi Akadémia 80%.
Lakatlan-szigetek - Kiskunhalasi Akadémia 4:0