Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-27 02:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Green Monster 0704 Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 647
Green Monster 0704 los pacuisños
433 Tactiek Catenaccio
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.2 gemiddelde waardering 27.4
weak Schieten adequate
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas rent richting de bal. Zapata verovert de bal door een tackle van achteren. Rovelo is nu in balbezit. Rovelo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Coca kopt de bal weg. Tenu is nu in balbezit. Tenu probeert naar een medespeler te passen. Rovelo rent richting de bal. Rovelo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Monster 0704 - los pacuisños 0:1

13e minuut.
Salas speelt de bal door. Sirisayun is nu in balbezit. Sirisayun passt de bal met de wreef. Arauz rent richting de bal. Arauz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Zapata kopt de bal weg. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole probeert naar een medespeler te passen. Rovelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovelo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Green Monster 0704 - los pacuisños 0:2

16e minuut.
Cole rent richting de bal. Salas onderschept slim de pass. Salas met een sublieme pass. Sirisayun is nu in balbezit. Sirisayun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Mitran draait met de bal, schiet en ... Viana kopt de bal weg. Arauz is nu in balbezit. Arauz schiet op doel. Baldemar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Cole speelt de bal door. Rovelo is nu in balbezit. Rovelo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Petriş de bal onder controle te krijgen. Pacheco probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Cole neemt de hoekschop. Zapata rent richting de bal. Rovelo is nu in balbezit. Rovelo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Monster 0704 - los pacuisños 0:3

33e minuut.
Salas kopt de bal weg. Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Arauz onderschept slim de pass. Arauz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Maldonado de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sirisayun bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirisayun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Green Monster 0704 - los pacuisños 1:3

36e minuut.
Cole onderschept slim de pass. Cole speelt de bal door. Rovelo is nu in balbezit. Rovelo haalt uit met een fantastische trap. Pacheco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Monster 0704 - los pacuisños 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Monster 0704 52%, los pacuisños 48%.
Green Monster 0704 - los pacuisños 1:4

48e minuut.
Rovelo is nu in balbezit. Rovelo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Petriş de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cole zal de hoekschop nemen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Sirisayun probeert naar een medespeler te passen. Mitran is nu in balbezit. Maldonado geeft de bal voor. Rovelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovelo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Tenu passt de bal zonder na te denken. Chinchilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinchilla probeert naar een medespeler te passen. Sirisayun bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirisayun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cole. Salas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ruiz komt het veld opgelopen. Deras komt het veld opgelopen. Medina komt het veld opgelopen. Chacon komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Doeltrap. Jovel komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Melgar rent richting de bal. Melgar geeft een lange en hoge pass. Truszczyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Deras verovert de bal door een tackle van achteren. Deras passt de bal zonder na te denken. Ruiz rent richting de bal. Ruiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Monster 0704 - los pacuisños 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Monster 0704 51%, los pacuisños 49%.
Green Monster 0704 - los pacuisños 1:5