Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-26 19:22
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: FC.Hurra Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 4613
FC.Hurra NARANJA MECANICA FC
ABS Tactiek Cruyff2
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
50.1 gemiddelde waardering 38.9
redelijk Schieten slecht
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen redelijk


24e minuut.
Gerber kopt de bal weg. Czagala rent richting de bal. Zsolnyánszki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zsolnyánszki krijgt een gele kaart. Czagala raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bertrands neemt zijn aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Hurra - NARANJA MECANICA FC 1:0

36e minuut.
Gerber probeert de bal met de borst te controleren. Gerber passt de bal met de wreef. Czagala rent richting de bal. Czagala draait met de bal, schiet en ... Luzhaj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Hurra - NARANJA MECANICA FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Hurra 36%, NARANJA MECANICA FC 64%.
FC.Hurra - NARANJA MECANICA FC 2:0

62e minuut.
Maršanić rent richting de bal. Dejnowicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zsolnyánszki. Dejnowicz raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dejnowicz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kędra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerber bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerber passt de bal met de wreef. Dejnowicz rent richting de bal. Dejnowicz geeft de bal voor. Luzhaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Lenaert geeft de bal voor. Zsolnyánszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Maršanić onderschept slim de pass. Maršanić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Hurra - NARANJA MECANICA FC 3:0

85e minuut.
Gerber speelt de bal door. Czagala bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello rent richting de bal. Iloniak rent richting de bal. Iloniak geeft een lange en hoge pass. Luzhaj bokst de bal weg. Maršanić springt en kopt de bal. Luzhaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Galarraga passt de bal met de wreef. Chacín rent richting de bal. Chacín met een sublieme pass. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Hurra 53%, NARANJA MECANICA FC 47%.
FC.Hurra - NARANJA MECANICA FC 3:0