Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-26 19:18
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: blue chips Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 5675
blue chips Rusken
m521c2 Tactiek 442
44% Balbezit 56%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
35.4 gemiddelde waardering 35.5
adequate Schieten average
average Passen adequate
average Verdedigen average


11e minuut.
Desiante geeft de bal voor. Jaeken is nu in balbezit. Jaeken speelt de bal door. Isbaner is nu in balbezit. Isbaner haalt uit met een fantastische trap. Askeland kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Aker rent richting de bal. Aker geeft een hoge lob. Oustabasidis kopt de bal weg. Đình Nghĩa rent richting de bal. Đình Nghĩa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Isbaner rent richting de bal. Isbaner probeert naar een medespeler te passen. Jaeken is nu in balbezit. Jaeken haalt uit met een fantastische trap. Askeland maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Vercellesi is nu in balbezit. Vercellesi geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Aker de bal onder controle te krijgen. Jaeken bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaeken schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Solhaug geeft de bal voor. Oğuzel bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vercellesi. Vercellesi krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Desiante geeft een hoge lob. Flatøy bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbaner schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Isbaner krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Jaeken passt de bal zonder na te denken. Straume heeft problemen om de bal te vangen. Isbaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbaner draait met de bal, schiet en ... Askeland probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Desiante geeft de bal voor. Zinzi met een sublieme pass. Isbaner rent richting de bal. Isbaner draait met de bal, schiet en ... Askeland maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blue chips 45%, Rusken 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
blue chips - Rusken 0:0

56e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Askeland niet meer kan verder spelen. Gravem komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Zabłocki passt de bal met de wreef. Isbaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbaner passt de bal met de wreef. Jaeken rent richting de bal. Jaeken draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Giavazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giavazzi geeft de bal voor. Aker rent richting de bal. Isbaner verovert de bal door een tackle van achteren. Isbaner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zinzi rent richting de bal. Zinzi schiet op doel. Gravem probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
blue chips - Rusken 1:0

71e minuut.
Desiante verovert de bal door een tackle van achteren. Desiante probeert naar een medespeler te passen. Achtmann geeft de bal voor. Đình Nghĩa rent richting de bal. Đình Nghĩa draait met de bal, schiet en ... Seragni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Oğuzel geeft een hoge lob. Oustabasidis is nu in balbezit. Oustabasidis met een sublieme pass. Đình Nghĩa rent richting de bal. Đình Nghĩa schiet op doel. Seragni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blue chips 55%, Rusken 45%.
blue chips - Rusken 1:0