Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-26 19:37
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Raptors ORLEN Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1203
Raptors Gdańsk FC WhiskyDrinkers
442 Tactiek wd
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 45.3
good Schieten solid
adequate Passen average
good Verdedigen very good


8e minuut.
Daar is Esposti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davids begaat een overtreding. Esposti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Demirpençe zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. González Villamil rent richting de bal. González Villamil schiet op doel. Săvoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptors Gdańsk FC - WhiskyDrinkers 1:0

18e minuut.
Caterincă passt de bal zonder na te denken. Daar is Mellili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mellili geeft een hoge lob. Dyrcz maakt een snoekduik en kopt de bal. Aquário maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Raptors Gdańsk FC - WhiskyDrinkers 1:1

30e minuut.
Koszałkowski rent richting de bal. Koszałkowski geeft de bal voor. Kufel rent richting de bal. González Villamil verovert de bal door een tackle van achteren. González Villamil draait met de bal, schiet en ... Săvoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
González Villamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufel onderschept slim de pass. Mikuta onderschept slim de pass. González Villamil rent richting de bal. González Villamil haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Dyrcz passt de bal zonder na te denken. Caterincă speelt de bal door. Socha bereikt de bal nog maar net als eerste. Socha schiet op doel. Na een snelle pass probeert Súkopa de bal onder controle te krijgen. Aquário probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Varlot rent richting de bal. Socha verovert de bal door een tackle van achteren. Demirpençe legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Demirpençe krijgt een gele kaart. Socha is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Caterincă legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Koszałkowski met een sublieme pass. Davids bereikt de bal nog maar net als eerste. Davids geeft de bal voor. Dyrcz is nu in balbezit. Dyrcz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Mikuta geeft een hoge lob. Esposti speelt de bal door. Koszałkowski probeert naar een medespeler te passen. González Villamil bereikt de bal nog maar net als eerste. González Villamil haalt uit met een fantastische trap. Săvoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Demirpençe met een sublieme pass. Koszałkowski rent richting de bal. Koszałkowski probeert naar een medespeler te passen. González Villamil bereikt de bal nog maar net als eerste. González Villamil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raptors Gdańsk FC 46%, WhiskyDrinkers 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Raptors Gdańsk FC - WhiskyDrinkers 1:1

51e minuut.
González Villamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Davids onderschept slim de pass. Davids speelt de bal door. Dyrcz is nu in balbezit. Dyrcz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Socha maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptors Gdańsk FC - WhiskyDrinkers 1:2

52e minuut.
Dyrcz rent richting de bal. Dyrcz passt de bal in één keer door. Caterincă probeert naar een medespeler te passen. Socha bereikt de bal nog maar net als eerste. Socha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Drożdżewski geeft een lange en hoge pass. Rubano rent richting de bal. Karışlar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karışlar krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raptors Gdańsk FC 43%, WhiskyDrinkers 57%.
Raptors Gdańsk FC - WhiskyDrinkers 1:2