Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-26 18:24
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: ``Romulus Carol`` Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 8317
FC Full Speed Victoria Braila
gexge - NC Tactiek NC
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
26 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55 gemiddelde waardering 44.5
solid Schieten solid
solid Passen average
very good Verdedigen good


1e minuut.
Silion probeert naar een medespeler te passen. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă heeft problemen om de bal te vangen. Obeadă schiet op doel. Félix kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă haalt uit met een fantastische trap. Félix maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Victoria Braila 1:0

2e minuut.
Grasu met een sublieme pass. Klungelig pakt Balaban de bal. Balaban schiet op doel. Calvo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Calvo probeert naar een medespeler te passen. Attia kopt de bal weg. Attia bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaban onderschept slim de pass. Balaban draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Obeadă is nu in balbezit. Attia rent richting de bal. Attia passt de bal zonder na te denken. Balaban heeft problemen om de bal te vangen. Balaban schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Full Speed - Victoria Braila 1:1

9e minuut.
Silion speelt de bal door. Klungelig pakt Obeadă de bal. Obeadă schiet op doel. Félix probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Victoria Braila 2:1

11e minuut.
Schitelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Silion verovert de bal door een tackle van achteren. Silion met een sublieme pass. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă schiet op doel. Félix verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Victoria Braila 3:1

16e minuut.
Şerban met de inworp. Attia is nu in balbezit. Daar is Attia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Attia draait met de bal, schiet en ... Félix werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Attia is nu in balbezit. Attia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Victoria Braila 4:1

23e minuut.
Félix trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Attia met de inworp. Balaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaban draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Balaban rent richting de bal. Balaban schiet op doel. Calvo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Victoria Braila 4:2

25e minuut.
Silion met een sublieme pass. Klungelig pakt Attia de bal. Attia schiet op doel. Félix verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Attia rent richting de bal. Attia schiet op doel. Félix probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Victoria Braila 5:2

38e minuut.
Doeltrap. Calvo trapt de bal weg van het doel. Obeadă kopt de bal weg. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Obeadă rent richting de bal. Obeadă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Victoria Braila 6:2

40e minuut.
Silion onderschept slim de pass. Silion met een sublieme pass. Attia rent richting de bal. Attia schiet op doel. Félix probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Victoria Braila 7:2

43e minuut.
Silion probeert naar een medespeler te passen. Issa is nu in balbezit. Issa geeft de bal voor. Attia rent richting de bal. Attia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Full Speed 49%, Victoria Braila 51%.
FC Full Speed - Victoria Braila 7:2

48e minuut.
Silion met een snelle inworp. Şerban bereikt de bal nog maar net als eerste. Şerban heeft problemen om de bal te vangen. Şerban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Victoria Braila 7:3

49e minuut.
Silion speelt de bal door. Obeadă rent richting de bal. Obeadă draait met de bal, schiet en ... Félix probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Félix met een harde bal richting middenveld. Balaban is nu in balbezit. Balaban draait met de bal, schiet en ... Calvo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Félix met een harde bal richting middenveld. Inworp. Attia met de inworp. Şerban rent richting de bal. Şerban draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Obeadă heeft problemen om de bal te vangen. Attia is nu in balbezit. Attia heeft problemen om de bal te vangen. Attia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Victoria Braila 8:3

69e minuut.
Balaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Şerban rent richting de bal. Silion onderschept slim de pass. Silion draait met de bal, schiet en ... Félix werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Inworp. Silion met de inworp. Şerban bereikt de bal nog maar net als eerste. Silion onderschept slim de pass. Silion schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Inworp. Şerban met de inworp. Attia rent richting de bal. Attia draait met de bal, schiet en ... Félix maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Victoria Braila 9:3

76e minuut.
Silion zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Şerban bereikt de bal nog maar net als eerste. Silion onderschept slim de pass. Silion heeft problemen om de bal te vangen. Silion draait met de bal, schiet en ... Félix kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Silion onderschept slim de pass. Silion draait met de bal, schiet en ... Félix verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Silion rent richting de bal. Silion draait met de bal, schiet en ... Félix probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Victoria Braila 10:3

80e minuut.
Silion verovert de bal door een tackle van achteren. Silion probeert naar een medespeler te passen. Attia is nu in balbezit. Balaban verovert de bal door een tackle van achteren. Balaban draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Gogoncea probeert de bal met de borst te controleren. Chiriac met een sublieme pass. Tenu heeft problemen om de bal te vangen. Tenu haalt uit met een fantastische trap. Félix maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Victoria Braila 11:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Full Speed 43%, Victoria Braila 57%.
FC Full Speed - Victoria Braila 11:3