Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-26 19:26
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Perskindol-United Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1823
Perskindol-United Greensocks
4-3-3 ufe abe Tactiek 352
49% Balbezit 51%
29% Spel op eigen helft 71%
31 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
40.2 gemiddelde waardering 30.2
zeer goed Schieten matig
matig Passen slecht
matig Verdedigen zwak


2e minuut.
Peito de Aço geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pallas met een snelle inworp. Schifferli is nu in balbezit. Schifferli draait met de bal, schiet en ... Broglia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tarone springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - Greensocks 1:0

4e minuut.
Sagron rent richting de bal. Sagron geeft een lange en hoge pass. Dällenbach kopt de bal weg. Sagron bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagron haalt uit met een fantastische trap. Zahner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Dällenbach is nu in balbezit. Dällenbach geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galindo met een snelle inworp. Olhagaray geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Ruf geeft de bal voor. Pallas kopt de bal weg. Tarone probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ahorn rent richting de bal. Ahorn haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ahorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahorn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Daar is Daners, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pallas met een sublieme pass. Tarone rent richting de bal. Tarone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - Greensocks 2:0

11e minuut.
Dällenbach geeft de bal voor. Napp kopt de bal weg. Tarone bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarone draait met de bal, schiet en ... Broglia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - Greensocks 3:0

15e minuut.
Galindo kopt de bal weg. Dällenbach heeft problemen om de bal te vangen. Corena probeert naar een medespeler te passen. Sagron is nu in balbezit. Sagron draait met de bal, schiet en ... Zahner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Ballone rent richting de bal. Ballone speelt de bal door. Ronzoni rent richting de bal. Napp verovert de bal door een tackle van achteren. Napp haalt uit met een fantastische trap. Broglia bokst de bal weg. Daners rent richting de bal. Tarone onderschept slim de pass. Tarone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - Greensocks 4:0

17e minuut.
Johner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ballone geeft de bal voor. Daar is Tarone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - Greensocks 5:0

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Peito de Aço de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ballone geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Galindo heeft problemen om de bal te vangen. Pallas speelt de bal door. Broglia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Peito de Aço bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarone verovert de bal door een tackle van achteren. Tarone haalt uit met een fantastische trap. Broglia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Johner verovert de bal door een tackle van achteren. Johner probeert naar een medespeler te passen. Peito de Aço is nu in balbezit. Tarone verovert de bal door een tackle van achteren. Tarone schiet op doel. Paal!

25e minuut.
Ahorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahorn passt de bal zonder na te denken. Daar is Tarone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarone draait met de bal, schiet en ... Peito de Aço probeert de bal aan de voet te houden. Broglia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Napp rent richting de bal. Napp draait met de bal, schiet en ... Broglia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Napp probeert de bal aan de voet te houden. Ballone rent richting de bal. Ballone geeft de bal voor. Tarone bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - Greensocks 6:0

29e minuut.
Gallego rent richting de bal. Gallego passt de bal in één keer door. Ruf probeert de bal aan de voet te houden. Sagron rent richting de bal. Sagron draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - Greensocks 6:1

31e minuut.
Klungelig pakt Ruf de bal. Sagron rent richting de bal. Sagron passt de bal zonder na te denken. Bošotin rent richting de bal. Bošotin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Corena passt de bal in één keer door. Ballone speelt de bal door. Tarone rent richting de bal. Tarone schiet op doel. Broglia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - Greensocks 7:1

37e minuut.
Corena probeert de bal aan de voet te houden. Ruf geeft een lange en hoge pass. Corena probeert de bal aan de voet te houden. Tarone bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarone haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Zahner trapt de bal weg. Klungelig pakt Olhagaray de bal. Schifferli speelt de bal door. Ballone bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballone geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Schifferli probeert de bal met de borst te controleren. Dällenbach rent richting de bal. Dällenbach geeft een lange en hoge pass. Tarone rent richting de bal. Tarone schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perskindol-United 30%, Greensocks 70%.
Perskindol-United - Greensocks 7:1

52e minuut.
Peito de Aço geeft een lange en hoge pass. Pallas kopt de bal weg. Tarone is nu in balbezit. Tarone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - Greensocks 8:1

57e minuut.
Johner probeert naar een medespeler te passen. Napp rent richting de bal. Napp passt de bal met de wreef. Tarone bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarone schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Napp is nu in balbezit. Napp passt de bal zonder na te denken. Tarone is nu in balbezit. Tarone draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Pallas geeft een hoge lob. Tarone heeft problemen om de bal te vangen. Peito de Aço rent richting de bal. Tarone verovert de bal door een tackle van achteren. Tarone draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ahorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahorn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Corena kopt de bal weg. Daar is Johner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sagron bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagron draait met de bal, schiet en ... Zahner probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Anchen probeert naar een medespeler te passen. Gygax is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galindo. Gygax roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Gygax kan niet meer verder spelen. Meister komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Gallego met een sublieme pass. Schifferli rent richting de bal. Schifferli passt de bal met de wreef. Tarone bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarone schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Olhagaray probeert naar een medespeler te passen. Pallas rent richting de bal. Pallas passt de bal zonder na te denken. Ahorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahorn geeft de bal voor. Broglia bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Napp bereikt de bal nog maar net als eerste. Napp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - Greensocks 9:1

83e minuut.
Peito de Aço geeft een hoge lob. Dällenbach speelt de bal door. Tarone heeft problemen om de bal te vangen. Tarone draait met de bal, schiet en ... Broglia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - Greensocks 10:1

90e minuut.
Ballone passt de bal in één keer door. Anchen is nu in balbezit. Napp verovert de bal door een tackle van achteren. Napp schiet op doel. Broglia werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - Greensocks 11:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perskindol-United 29%, Greensocks 71%.
Perskindol-United - Greensocks 11:1