Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-26 19:38
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: SMS Bąków Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3807
SMS Bąków Petarda
sww Tactiek new04
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
57 gemiddelde waardering 44.1
formidable Schieten good
solid Passen adequate
good Verdedigen good


5e minuut.
Na een snelle pass probeert Szandarowski de bal onder controle te krijgen. Onciu rent richting de bal. Onciu geeft een lange en hoge pass. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord schiet op doel. Aslanlı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Klungelig pakt Chandak de bal. Palichleb bereikt de bal nog maar net als eerste. Palichleb passt de bal zonder na te denken. Dachtera rent richting de bal. Dachtera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Kräuchi controleert de bal met de borst. Trivković rent richting de bal. Trivković geeft een lange en hoge pass. Scarabello bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarabello haalt uit met een fantastische trap. Chiappini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Scarabello is nu in balbezit. Scarabello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Fasianos probeert naar een medespeler te passen. Lord heeft problemen om de bal te vangen. Cuccarede is nu in balbezit. Lord onderschept slim de pass. Lord haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Onciu rent richting de bal. Onciu passt de bal zonder na te denken. Dachtera rent richting de bal. Dachtera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SMS Bąków - Petarda 1:0

21e minuut.
Fasianos bereikt de bal nog maar net als eerste. Trivković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fasianos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Palichleb zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dachtera maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Gorbói kopt de bal weg. Karamushko bereikt de bal nog maar net als eerste. Karamushko probeert naar een medespeler te passen. Lord rent richting de bal. Lord haalt uit met een fantastische trap. Aslanlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Pietreanu rent richting de bal. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Pietreanu geeft een lange en hoge pass. Dachtera springt en kopt de bal. Aslanlı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lord krijgt zijn hoofd ertegen. Aslanlı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lord rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SMS Bąków - Petarda 2:0

44e minuut.
Fidler probeert naar een medespeler te passen. Lord is nu in balbezit. Trivković verovert de bal door een tackle van achteren. Fasianos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fasianos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SMS Bąków 25%, Petarda 75%.
SMS Bąków - Petarda 2:0

46e minuut.
Raynanku komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Lord passt de bal in één keer door. Chandak bereikt de bal nog maar net als eerste. Palichleb tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Palichleb krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Lord is nu in balbezit. Lord geeft de bal voor. Onciu geeft een lange en hoge pass. Daar is Fasianos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fasianos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Inworp. Baniok komt het veld opgelopen. Ribicki komt het veld opgelopen. Niewolski komt het veld opgelopen. Płotnikowski komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Daar is Varisani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baniok rent richting de bal. Varisani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baniok is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trivković wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SMS Bąków 32%, Petarda 68%.
SMS Bąków - Petarda 2:0