Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-22 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Stadion 1000-lecia
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
Tur Turek Spędobydlińsk
523_S22m1 Tactiek YedenTrening
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
60.4 gemiddelde waardering 59.6
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


12e minuut.
Aracı met een snelle inworp. Milevoj geeft de bal voor. Kanar kopt de bal weg. Milevoj controleert de bal met de borst. Milevoj draait met de bal, schiet en ... Szymanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Milevoj rent richting de bal. Milevoj passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Su de bal. Milevoj rent richting de bal. Milevoj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tur Turek - Spędobydlińsk 1:0

22e minuut.
Milevoj speelt de bal door. Daar is Su, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Su met een sublieme pass. Kłosiński rent richting de bal. Kłosiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Uluerdem verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Głodowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uluerdem geeft de bal voor. Pietra maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Daelman heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tur Turek - Spędobydlińsk 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tur Turek 38%, Spędobydlińsk 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tur Turek - Spędobydlińsk 1:1

58e minuut.
Szymanowski met een sublieme pass. Uluerdem is nu in balbezit. Huber tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Uluerdem raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Uluerdem kan niet meer verder spelen. Orucoğlu komt het veld opgelopen. Głodowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Orucoğlu kopt de bal weg. Tarabello onderschept slim de pass. Fiszer controleert de bal met de borst. Fiszer schiet op doel. Pietra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Wuciński passt de bal met de wreef. Fiszer is nu in balbezit. Tarabello begaat een overtreding. Tarabello krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Orucoğlu passt de bal met de wreef. Fiszer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiszer speelt de bal door. Wuciński rent richting de bal. Wuciński schiet op doel. Pietra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Orucoğlu rent richting de bal. Orucoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tur Turek - Spędobydlińsk 1:2

72e minuut.
Głodowski passt de bal in één keer door. Fiszer is nu in balbezit. Fiszer geeft een hoge lob. Orucoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Orucoğlu draait met de bal, schiet en ... Pietra bokst de bal weg.

76e minuut.
Głodowski rent richting de bal. Głodowski passt de bal zonder na te denken. Sowiński rent richting de bal. Aracı rent richting de bal. Aracı geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Milevoj geeft de bal voor. Kanar heeft problemen om de bal te vangen. Su rent richting de bal. Müntener is nu in balbezit. Müntener draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Kanar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Milevoj met een snelle inworp. Su geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tur Turek 42%, Spędobydlińsk 58%.
Tur Turek - Spędobydlińsk 1:2