Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-27 01:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: ESTADIO SERGIO BERNAL
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8356
Pumas de C.U. Riestra FC
sin_lesionados Tactiek EnTrEnO
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 41
very good Schieten excellent
good Passen good
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
Dragon passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quinhones met de inworp. AL Hareb controleert de bal met de borst. AL Hareb schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Coelo met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dragon met een snelle inworp. Presi is nu in balbezit. Presi schiet op doel. Briseño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Eroğlu geeft de bal voor. Quinhones rent richting de bal. Quinhones met een sublieme pass. AL Hareb is nu in balbezit. AL Hareb schiet op doel. Vidrio bokst de bal weg.

8e minuut.
AL Hareb rent richting de bal. AL Hareb draait met de bal, schiet en ... Vidrio speelt de bal door. Presi is nu in balbezit. Presi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Briseño trapt de bal weg. Dragon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragon speelt de bal door. Presi bereikt de bal nog maar net als eerste. Presi haalt uit met een fantastische trap. Briseño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Presi rent richting de bal. Presi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Quinhones kan de bal niet met de borst controleren. Quinhones passt de bal met de wreef. AL Hareb bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Hareb haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas de C.U. - Riestra FC 0:1

14e minuut.
Coelo onderschept slim de pass. Quinhones is nu in balbezit. Quinhones passt de bal zonder na te denken. AL Hareb is nu in balbezit. AL Hareb draait met de bal, schiet en ... Vidrio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Cuesta passt de bal in één keer door. Presi bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinhones probeert naar een medespeler te passen. AL Hareb bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Hareb haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. AL Hareb rent richting de bal. AL Hareb schiet op doel. Vidrio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas de C.U. - Riestra FC 0:2

20e minuut.
Ankowski geeft de bal voor. Inworp. Quinhones met een snelle inworp. Daar is AL Hareb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. AL Hareb draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Traino speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Quinhones neemt de hoekschop. Klungelig pakt AL Hareb de bal. AL Hareb haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Dragon met een sublieme pass. Presi heeft problemen om de bal te vangen. Coelo rent richting de bal. Presi verovert de bal door een tackle van achteren. Presi schiet op doel. Briseño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Dragon speelt de bal door. Inworp. Quinhones met een snelle inworp. AL Hareb probeert de bal met de borst te controleren. AL Hareb schiet op doel. Vidrio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pumas de C.U. 57%, Riestra FC 43%.
Pumas de C.U. - Riestra FC 0:2

47e minuut.
AL Hareb controleert de bal met de borst. Traino rent richting de bal. AL Hareb verovert de bal door een tackle van achteren. AL Hareb schiet op doel. Vidrio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas de C.U. - Riestra FC 0:3

48e minuut.
Inworp. Cuesta met een snelle inworp. Dragon met een sublieme pass. Presi bereikt de bal nog maar net als eerste. Presi draait met de bal, schiet en ... Briseño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Tüzel probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dragon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Presi is nu in balbezit. Presi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Dragon passt de bal zonder na te denken. Quinhones is nu in balbezit. Quinhones met een sublieme pass. AL Hareb bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Hareb haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Presi passt de bal zonder na te denken. Traino rent richting de bal. Traino probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Presi de bal. Presi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas de C.U. - Riestra FC 1:3

70e minuut.
Ruiz rent richting de bal. Ruiz probeert naar een medespeler te passen. AL Hareb bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Hareb schiet op doel. Vidrio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Quinhones is nu in balbezit. Quinhones passt de bal in één keer door. AL Hareb rent richting de bal. AL Hareb draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas de C.U. - Riestra FC 1:4

74e minuut.
Quinhones zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Traino bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Hareb verovert de bal door een tackle van achteren. AL Hareb kan de bal niet met de borst controleren. AL Hareb schiet op doel. Vidrio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. AL Hareb bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Hareb draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas de C.U. - Riestra FC 1:5

80e minuut.
Traino geeft een lange en hoge pass. Presi is nu in balbezit. Coelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Presi onderschept slim de pass. Presi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas de C.U. - Riestra FC 2:5

82e minuut.
Dragon met een sublieme pass. AL Hareb is nu in balbezit. Traino maakt een afschuwelijke overtreding. Traino krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pumas de C.U. 49%, Riestra FC 51%.
Pumas de C.U. - Riestra FC 2:5