Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poveri Diavoli A Mani Basse
D5 Tactiek 3-4-3 Sfond
52% Balbezit 48%
64% Spel op eigen helft 36%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
49 gemiddelde waardering 54.7
solid Schieten very good
very good Passen very good
good Verdedigen good


9e minuut.
Folan rent richting de bal. Gąsiennica verovert de bal door een tackle van achteren. Jagodzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiennica verovert de bal door een tackle van achteren. Gąsiennica haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Manca rent richting de bal. Manca draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Cuéllar Jiménez met een snelle inworp. Akif bereikt de bal nog maar net als eerste. Akif schiet op doel. Pereyra maakt een snoekduik en kopt de bal. Zamora probeert de bal aan de voet te houden. Crespiatico verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Camarda probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Spadone zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Castelluzzo is nu in balbezit. Castelluzzo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ariano probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dadda met een snelle inworp. Castelluzzo geeft een lange en hoge pass. Manca rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poveri Diavoli - A Mani Basse 1:0

34e minuut.
Cuéllar Jiménez rent richting de bal. Cuéllar Jiménez geeft een lange en hoge pass. Şüküroğlu rent richting de bal. Şüküroğlu schiet op doel. Crespiatico werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Poveri Diavoli - A Mani Basse 1:1

38e minuut.
Özüdoğru rent richting de bal. Özüdoğru geeft een hoge lob. Jagodzki kopt de bal weg. Cuéllar Jiménez rent richting de bal. Cuéllar Jiménez geeft een hoge lob. Crespiatico verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Dadda is nu in balbezit. Dadda geeft een lange en hoge pass. Gąsiennica rent richting de bal. Gąsiennica schiet op doel. Corto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Poveri Diavoli - A Mani Basse 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poveri Diavoli 70%, A Mani Basse 30%.
Poveri Diavoli - A Mani Basse 2:1

54e minuut.
Dadda probeert naar een medespeler te passen. Gąsiennica rent richting de bal. Manca rent richting de bal. Manca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poveri Diavoli - A Mani Basse 3:1

56e minuut.
Ariano is nu in balbezit. Gąsiennica verovert de bal door een tackle van achteren. Gąsiennica speelt de bal door. Manca bereikt de bal nog maar net als eerste. Manca draait met de bal, schiet en ... Corto bokst de bal weg.

64e minuut.
Castelluzzo is nu in balbezit. Castelluzzo geeft de bal voor. Camarda probeert de bal met de borst te controleren. Manca rent richting de bal. Manca passt de bal zonder na te denken. Corto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Gąsiennica de bal. Gąsiennica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poveri Diavoli - A Mani Basse 4:1

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Şüküroğlu stond buitenspel. Özüdoğru maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Jagodzki is nu in balbezit. Gąsiennica onderschept slim de pass. Gąsiennica draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Manca rent richting de bal. Manca schiet op doel. Corto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Daar is Spadone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jagodzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagodzki geeft een hoge lob. Şüküroğlu is nu in balbezit. Şüküroğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Castelluzzo onderschept slim de pass. Castelluzzo met een sublieme pass. Gąsiennica bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiennica draait met de bal, schiet en ... Corto werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Manca bereikt de bal nog maar net als eerste. Manca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poveri Diavoli - A Mani Basse 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poveri Diavoli 57%, A Mani Basse 43%.
Poveri Diavoli - A Mani Basse 5:1