Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pámpom FC Tellysavalas
001 Tactiek 442
53% Balbezit 47%
27% Spel op eigen helft 73%
32 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.5 gemiddelde waardering 43.9
formidable Schieten adequate
excellent Passen good
very good Verdedigen solid


10e minuut.
Szeléndi speelt de bal door. Ecsegi is nu in balbezit. Joost rent richting de bal. Joost schiet op doel. Somlai probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Klungelig pakt Chalobah de bal. Joost bereikt de bal nog maar net als eerste. Joost passt de bal in één keer door. Daar is Ecsegi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ecsegi schiet op doel. Iordãnescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szeléndi met de inworp. Raffay met een sublieme pass. Joost is nu in balbezit. Joost haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Ignácz speelt de bal door. Böjte speelt de bal door. Daar is Joost, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joost draait met de bal, schiet en ... Iordãnescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - Tellysavalas 1:0

23e minuut.
Valgaeren passt de bal met de wreef. Ghoukassyan is nu in balbezit. Ignácz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ignácz krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Daar is Hoài Bắc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Böjte rent richting de bal. Daar is Böjte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Böjte geeft een lange en hoge pass. Joost springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Doeltrap. Iordãnescu trapt de bal weg van het doel. Raffay kopt de bal weg. Ecsegi rent richting de bal. Ecsegi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Ignácz kopt de bal weg. Daar is Joost, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chalobah rent richting de bal. Joost verovert de bal door een tackle van achteren. Joost schiet op doel. Iordãnescu bokst de bal weg.

39e minuut.
Ględała speelt de bal door. Raffay met een sublieme pass. Chalobah bereikt de bal nog maar net als eerste. Joost bereikt de bal nog maar net als eerste. Joost haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Valgaeren kopt de bal weg. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghoukassyan rent richting de bal. Ghoukassyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pámpom FC - Tellysavalas 1:1

42e minuut.
Ecsegi met een sublieme pass. Joost bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecsegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Joost is nu in balbezit. Joost draait met de bal, schiet en ... Iordãnescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Raffay onderschept slim de pass. Raffay probeert naar een medespeler te passen. Böjte probeert naar een medespeler te passen. Joost bereikt de bal nog maar net als eerste. Joost schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pámpom FC 25%, Tellysavalas 75%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pámpom FC - Tellysavalas 1:1

46e minuut.
Chalobah probeert naar een medespeler te passen. Ujvári rent richting de bal. Ujvári geeft de bal voor. Joost bereikt de bal nog maar net als eerste. Joost schiet op doel. Iordãnescu bokst de bal weg.

49e minuut.
Böjte bereikt de bal nog maar net als eerste. Böjte passt de bal in één keer door. Ecsegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecsegi schiet op doel. Iordãnescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Ecsegi geeft de bal voor. Hoài Bắc heeft problemen om de bal te vangen. Böjte bereikt de bal nog maar net als eerste. Böjte geeft de bal voor. Ecsegi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Ghoukassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Aguilar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguilar geeft de bal voor. Valgaeren springt en kopt de bal. Hacsek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Doeltrap. Hacsek met een harde bal richting middenveld. Szeléndi kopt de bal weg. Ecsegi is nu in balbezit. Ecsegi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Béky geeft een hoge lob. Ecsegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Joost bereikt de bal nog maar net als eerste. Joost schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - Tellysavalas 2:1

77e minuut.
Ecsegi passt de bal in één keer door. Szeléndi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeléndi geeft de bal voor. Joost rent richting de bal. Joost draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - Tellysavalas 3:1

80e minuut.
Béky verovert de bal door een tackle van achteren. Béky passt de bal met de wreef. Szeléndi speelt de bal door. Ecsegi is nu in balbezit. Ecsegi haalt uit met een fantastische trap. Iordãnescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Somlai geeft een hoge lob. Raffay kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ecsegi de bal onder controle te krijgen. Joost bereikt de bal nog maar net als eerste. Joost haalt uit met een fantastische trap. Iordãnescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Böjte geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ecsegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecsegi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Ignácz is nu in balbezit. Joost is nu in balbezit. Chalobah probeert naar een medespeler te passen. Szeléndi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeléndi geeft een hoge lob. Iordãnescu bokst de bal weg. Joost kan de bal niet met de borst controleren. Joost draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - Tellysavalas 4:1

87e minuut.
Ignácz rent richting de bal. Ignácz met een sublieme pass. Soare is nu in balbezit. Joost verovert de bal door een tackle van achteren. Joost haalt uit met een fantastische trap. Iordãnescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Iordãnescu met een sublieme pass. Szeléndi kopt de bal weg. Ecsegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecsegi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Szeléndi passt de bal in één keer door. Joost is nu in balbezit. Soare schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Soare krijgt een gele kaart. Joost raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ecsegi komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pámpom FC 29%, Tellysavalas 71%.
Pámpom FC - Tellysavalas 4:1