Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Meniskuskicker FKBazantnice
5122wingeng Tactiek mydefend
45% Balbezit 55%
38% Spel op eigen helft 62%
6 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.7 gemiddelde waardering 44.5
goed Schieten goed
goed Passen goed
matig Verdedigen goed


12e minuut.
Malz geeft een hoge lob. Daar is Pupínek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mutzel met een sublieme pass. Vrancken bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrancken draait met de bal, schiet en ... Vozka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Stanković speelt de bal door. Bralewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bralewski geeft een hoge lob. Vrancken rent richting de bal. Vrancken draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Stanković verovert de bal door een tackle van achteren. Stanković geeft een hoge lob. Vrancken rent richting de bal. Vrancken haalt uit met een fantastische trap. Vozka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meniskuskicker - FKBazantnice 1:0

36e minuut.
Gottlob geeft de bal voor. Vrancken rent richting de bal. Vilém legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vilém krijgt een gele kaart. Vrancken is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mutzel neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Vozka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meniskuskicker - FKBazantnice 2:0

42e minuut.
Schmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmidt geeft de bal voor. Klungelig pakt Cikryt de bal. Mutzel rent richting de bal. Mutzel haalt uit met een fantastische trap. Vozka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Meniskuskicker 32%, FKBazantnice 68%.
FC Meniskuskicker - FKBazantnice 2:0

68e minuut.
Virkkilä passt de bal met de wreef. Roller rent richting de bal. Gottlob onderschept slim de pass. Gottlob geeft een lange en hoge pass. Mutzel krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Stanković passt de bal in één keer door. Malz is nu in balbezit. Sulikowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Malz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

88e minuut.
Hinterleitner geeft een lange en hoge pass. Schmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupínek begaat een overtreding. Pupínek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Meniskuskicker 43%, FKBazantnice 57%.
FC Meniskuskicker - FKBazantnice 2:0