Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wimbledon Tokers FC Worms-BG
slight diffnt Tactiek б група 2
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 41.2
very good Schieten solid
adequate Passen solid
good Verdedigen good


7e minuut.
Yakobchev met een sublieme pass. Bogomilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogomilov geeft een lange en hoge pass. Rusev is nu in balbezit. Rusev schiet op doel. Ilinov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

9e minuut.
Mărcuş is nu in balbezit. Mărcuş passt de bal zonder na te denken. Daar is Dachev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dachev haalt uit met een fantastische trap. Zlatinov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wimbledon Tokers - FC Worms-BG 1:0

13e minuut.
Dachev verovert de bal door een tackle van achteren. Ostrev rent richting de bal. Dachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Krachmarov rent richting de bal. Dachev speelt de bal door. Paal! Bogomilov rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Martinchev rent richting de bal. Vitacchio verovert de bal door een tackle van achteren. Vitacchio passt de bal met de wreef. Mărcuş is nu in balbezit. Mărcuş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Bruzda speelt de bal door. Yakobchev rent richting de bal. Yakobchev probeert naar een medespeler te passen. Mărcuş rent richting de bal. Mărcuş draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ostrev met een sublieme pass. Daar is Dachev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dachev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wimbledon Tokers - FC Worms-BG 2:0

31e minuut.
Rusev is nu in balbezit. Bruzda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rusev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gamero met een snel genomen vrije trap. Rusev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusev draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Łoszkowski onderschept slim de pass. Bruzda probeert naar een medespeler te passen. Mărcuş is nu in balbezit. Dachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dachev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Yakobchev speelt de bal door. Mărcuş is nu in balbezit. Mărcuş passt de bal in één keer door. Dachev is nu in balbezit. Dachev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Inworp. Minovski komt het veld opgelopen. Pecev komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wimbledon Tokers 39%, FC Worms-BG 61%.
Wimbledon Tokers - FC Worms-BG 2:0

56e minuut.
Genchev speelt de bal door. Bandalovski is nu in balbezit. Bruzda onderschept slim de pass. Bruzda geeft een hoge lob. Dachev springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wimbledon Tokers - FC Worms-BG 3:0

57e minuut.
Diev komt het veld opgelopen. Yalamov komt het veld opgelopen. Malbaša raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Spirov komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Genchev geeft een lange en hoge pass. Inworp. Grozev met de inworp. Daar is Bandalovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bandalovski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Klungelig pakt Yalamov de bal. Yalamov passt de bal in één keer door. Diev is nu in balbezit. Diev geeft een hoge lob. Mărcuş krijgt zijn hoofd ertegen. Zlatinov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Bandalovski rent richting de bal. Rusev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecev is nu in balbezit. Rusev verovert de bal door een tackle van achteren. Rusev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Yalamov bereikt de bal nog maar net als eerste. Getov onderschept slim de pass. Getov met een sublieme pass. Rusev is nu in balbezit. Rusev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ilinov met een harde bal richting middenveld. Martinchev kopt de bal weg. Rusev rent richting de bal. Rusev schiet op doel. Ilinov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Genchev met de inworp. Bruzda probeert naar een medespeler te passen. Mărcuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărcuş haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Minovski is nu in balbezit. Minovski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wimbledon Tokers 50%, FC Worms-BG 50%.
Wimbledon Tokers - FC Worms-BG 3:0