Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-26 19:22
  • Competitiewedstrijd: Lazy League 2
  • Stadion: Fambach Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 5465
Fambach Numan_cia
kein flügel Tactiek 77
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
27 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 6
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 11
62.3 gemiddelde waardering 48.3
good Schieten solid
formidable Passen solid
very good Verdedigen good


3e minuut.
Jendrek rent richting de bal. Jendrek speelt de bal door. Eichel rent richting de bal. Eichel schiet op doel. Grocholski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Rodríguez Cabo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jendrek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ilzhöfer rent richting de bal. Ilzhöfer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Klungelig pakt Benteli de bal. Addesso rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ilzhöfer. Ilzhöfer krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Klungelig pakt Addesso de bal. Kringe bereikt de bal nog maar net als eerste. Addesso begaat een overtreding. Kringe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Panitzsch komt bij de bal en schiet. Grocholski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Klungelig pakt Vergote de bal. Jendrek onderschept slim de pass. Jendrek passt de bal in één keer door. Eichel rent richting de bal. Eichel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Butilă rent richting de bal. Butilă passt de bal in één keer door. Ilzhöfer geeft een hoge lob. Eichel krijgt zijn hoofd ertegen. Grocholski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Rodríguez Cabo verovert de bal door een tackle van achteren. Jendrek rent richting de bal. Addesso begaat een overtreding. Jendrek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Panitzsch neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Jendrek is nu in balbezit. Jendrek geeft een hoge lob. Dall bereikt de bal nog maar net als eerste. Dall haalt uit met een fantastische trap. Grocholski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Szulc passt de bal zonder na te denken. Knioch bereikt de bal nog maar net als eerste. Daedelow begaat een overtreding. Daedelow krijgt een gele kaart. Knioch raakt geblesseerd tijdens het duel. Szulc zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Knioch maakt een snoekduik en kopt de bal. Krasselt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Raab verovert de bal door een tackle van achteren. Jendrek speelt de bal door. Panitzsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Panitzsch geeft een hoge lob. Eichel krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Raab neemt vlug de vrije trap. Jendrek is nu in balbezit. Jendrek passt de bal met de wreef. Eichel is nu in balbezit. Eichel draait met de bal, schiet en ... Grocholski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fambach 37%, Numan_cia 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fambach - Numan_cia 0:0

46e minuut.
Toker komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Ilzhöfer met een sublieme pass. Dall bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Eichel zal de hoekschop nemen. Kringe springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Panitzsch is nu in balbezit. Panitzsch passt de bal in één keer door. Ilzhöfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Ilzhöfer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilzhöfer schiet op doel. Grocholski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Vergote heeft problemen om de bal te vangen. Daedelow rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Benteli. Daedelow raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Janzen stond buitenspel. Eichholz komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Ilzhöfer passt de bal met de wreef. Eichel bereikt de bal nog maar net als eerste. Eichel geeft een hoge lob. Dall heeft problemen om de bal te vangen. Dall schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Dall onderschept slim de pass. Dall passt de bal met de wreef. Kringe heeft problemen om de bal te vangen. Kringe haalt uit met een fantastische trap. Paal!

71e minuut.
Dall bereikt de bal nog maar net als eerste. Addesso begaat een overtreding. Dall is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Panitzsch zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rodríguez Cabo rent richting de bal. Kringe onderschept slim de pass. Kringe draait met de bal, schiet en ... Grocholski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Panitzsch met een sublieme pass. Jendrek is nu in balbezit. Jendrek passt de bal zonder na te denken. Ilzhöfer rent richting de bal. Ilzhöfer schiet op doel. Grocholski bokst de bal weg.

79e minuut.
Eichel rent richting de bal. Dall bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Butilă. Butilă krijgt een gele kaart. Dall is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Panitzsch neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Raab geeft de bal voor. Addesso heeft problemen om de bal te vangen. Dall bereikt de bal nog maar net als eerste. Eichel rent richting de bal. Eichel schiet op doel. Grocholski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fambach 30%, Numan_cia 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fambach - Numan_cia 0:0