Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Graffzoch von Dreyey zocco moves 1848
viersichperfekt Tactiek 3456
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 43.5
goed Schieten goed
solide Passen goed
matig Verdedigen solide


16e minuut.
Meule is nu in balbezit. Statu verovert de bal door een tackle van achteren. Kałuziński rent richting de bal. Statu is nu in balbezit. Statu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bilen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilen probeert naar een medespeler te passen. Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Statu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Graffzoch von Dreyey - zocco moves 1848 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Graffzoch von Dreyey 46%, zocco moves 1848 54%.
Graffzoch von Dreyey - zocco moves 1848 0:1

57e minuut.
Śniegocki kopt de bal weg. Klungelig pakt Hluštík de bal. Hluštík verovert de bal door een tackle van achteren. Pilarczyk is nu in balbezit. Pilarczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Doeltrap. Jedamzik met een harde bal richting middenveld. Soczewka kopt de bal weg. Falcata bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcata geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Falcata met een snelle inworp. Śniegocki rent richting de bal. Śniegocki geeft een hoge lob. Stadnik springt en kopt de bal. Jedamzik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Graffzoch von Dreyey - zocco moves 1848 1:1

67e minuut.
Falcata geeft de bal voor. Remień probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kożuchowski is nu in balbezit. Stadnik rent richting de bal. Stadnik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Kożuchowski probeert de bal aan de voet te houden. Śniegocki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kożuchowski. Kożuchowski krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Śniegocki speelt de bal door. Pilarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tillander. Tillander krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Kożuchowski onderschept slim de pass. Kożuchowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Remień met een snelle inworp. Śniegocki geeft een lange en hoge pass. Jedamzik bokst de bal weg.

80e minuut.
Litkowski geeft een lange en hoge pass. Śniegocki met een sublieme pass. Remień rent richting de bal. Remień geeft een lange en hoge pass. Stadnik springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Soczewka geeft een hoge lob. Salomon bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadnik onderschept slim de pass. Stadnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Graffzoch von Dreyey - zocco moves 1848 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Graffzoch von Dreyey 43%, zocco moves 1848 57%.
Graffzoch von Dreyey - zocco moves 1848 2:1